Klink hegn

Plus Klink profilhegn i trykimprægneret rødgran 17794-1 er et klassisk hegn, der kan bruges både som skel til naboen, ved forhaven eller til indhegning af terrassen. Plus Klink hegn fås enten som trykimprægneret eller som trykimprægneret og grundmalet i sort. 

Filter:
Sortering:
36 produkter

Klink hegn fra plus hos 10-4.dk

Med et Klink havehegn fra plus får du et robust og klassisk profilhegn som vil give din have et naturligt udtryk som passer til alle salgs hjem. Træet som bliver brugt til at fremstille Klink profilhegnet er langsomt voksende rødgran, som kommer fra det nordlige Sverige. At rødgran vokser så langsomt, er med til at give træet en stor styrke og god holdbarhed. Hegnet har også en lukket cellestruktur som gør at træet næsten er 100% restant overfor vand. De tætte brædder giver et robust udtryk til hegnet, som gør at man føler sig tryg når man er haven. Hegnets tæthed betyder også at de skærmer af overfor vind og vejr, så man kan få flere sommeraftener i haven.

Hvilke varianter er der at vælge mellem?

Hegnet kan fås i 2 varianter enten i rå trykimprægneret træ eller med sort maling. 

Det rå træ er med til at give et naturligt udtryk til haven og passer til alle slags hjem. Særligt klassiske hjem vil nyde godt at denne type hegn. Det sorte træ er grundmalet og giver et mere moderne look til denne ellers klassiske type hegn. Det sorte hegn vil derfor passe særligt godt til mere moderne huse og hjem, hvor den sorte farve ikke vil virke for fremmed.

Begge typer træ er også trykimprægneret, hvilket er med til at vedligeholde den stærke kvalitet og det pæne udseende.

Vær også opmærksom på at du kan kombinere hegnet med hærdet glas i toppen af havehegnet og matchende stolper.

Se video på hvordan du monterer Plus Klink havehegn

Se også hele udvalget af Plus hegn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.