Hus, have og fritid

Her finder du alle de varer, der gør både dagligdag og fritid hyggeligere, nemmere og mere inspirerende. Find også god inspiration i det store Plus inspirationskatalog.

Er du på udkig efter gode gaveideer så tag et kig på vores forslag til gaveideer.

Huset og haven skal plejes, fritiden skal nydes

Her på siden kan du med al sandsynlighed finde noget du kan bruge, hvad enten du mangler en ny kaffemaskine, skal have vasket bil, vil shine haven op eller noget helt fjerde. 

Havemøbler
På 10-4.dk finder du havemøbler til en rigtig god pris og i mange forskellige udformninger. Du kan fx finde en havebænk fra Trade Point, en hængekøje fra Bon-fire eller parasoller og terrassevarmere fra HP Schou.

Slik
Hos 10-4 tilbyder vi DK's laveste priser på en række favoritter til slikskålen. Find fx Haribo Matadormix, Galle & Jensen pålægschokolade og Capri Sonne juice i to populære varianter.

Lommelygter
LED lygter er - med deres bedre lys og længere batterilevetid - vejen frem. Vi fører både pandelamper og håndlygter af denne type til landets skarpeste priser.

Jagt og fritid
Går du på jagt, har du nu mulighed for at tage oplevelsen til nye dimensioner. En walkie-talkie, et vildtkamera, en afstandsmåler og en kvalitetstermokande er blandt det udstyr der kan gøre en god jagtoplevelse endnu bedre!

Leg
Få mere ud af din have og dit hjem med en masse forskelligt legetøj. Du kan både få legetøj som passer til din have og legetøj som dine børn kan bruge når de er indenfor. Hvad end det skal være en eftermiddag i haven eller en aften i stuen, så kan du finde det her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.