Skruetrækker

Skruetrækkeren er et uundværligt stykke værktøj. Hos 10-4 lagerfører vi skruetrækkere fra bl.a. Bahco, Irwin, Stanley og Wera.

Filter:
Sortering:
33 produkter

Den rigtige skruetrækker

Det vigtigste værktøj i den private værktøjskasse må uden tvivl være en skruetrækker. Hos 10-4.dk har vi bredt udvalg af skruetrækkere, så du kan få fat i den helt rette type. Den velkendte stjerneskruetrækker er stadig den mest populære på markedet, men der er kommet helt nye typer skruetrækkere, som gør arbejdet meget nemmere. Skruetrækkere sælges både enkeltvis samt i skruetrækkersæt Ydermere kan du nedenfor finde et stort udvalg af bitsskruetrækkere, som især er et populært valg når det kommer til at samle møbler.

Skruetrækkeroversigt

  • Skruetrækkere med lige kærv
  • Skruetrækkere med torx kærv (TX-kærv)
  • Skruetrækkere med phillips kærv (PH-kærv)
  • Skruetrækkere med pozidriv (PZ-kærv)
  • Skruetrækkere til bits (bitsskruetrækker hvor bits kan udskiftes)
  • Skruetrækkersæt (komplette sæt med forskellige skruetrækkere hvor den største besparelse opnås)

Hvilken skruetrækker skal du vælge?

Hvilken type skruetrækker du skal købe afhænger af, hvor ofte du forventer at tage den i brug, samt hvilke opgaver du skal løse.

En billigere skruetrækker kan ved første øjekast være fin til husbehov og til gængse opgaver, men køber du en kvalitetsskruetrækker, så har du praktisk talt en skruetrækker for livet. Uanset om mærket er Bahco, Irwin, Stanley eller Wera så står 10-4 inde for kvaliteten.    

Bahco er muligvis kendt for at lave markedets bedste skruetrækkere. Bahcos skruetrækkere er stort set alle en del af Bahcos ERGO program, som er ensbetydende med ergonomiske 3-komponent skafte med en yderstruktur, som sikrer et meget højt vridmoment.

Derudover er Bahco skruetrækkeren kendt for højtlegeret stål, forkromet og finpoleret klinge, total hærdet stål og ikke mindst sort oxideret spids.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den skruetrækker, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.