Lærlingesæt

Her på siden finder du både værktøjskasse og alle de dele du får brug for i dit tømrer- eller snedker lærlingearbejde. Sættene er sammensat efter fagskolernes værktøjsliste.

Lærlingesæt til tømrer/snedker - alt hvad du skal bruge

Når du skal igang med uddannelsen som snedker eller tømrer, så er det vigtigt at have det rette udstyr fra starten af. Det kan være svært at vide præcis hvad man har behov for, og derfor har vi gjort det ganske enkelt ved at samle de mest nødvendige værktøjer i én kasse. Du behøver således ikke lede efter alle de enkelte genstande, da de allerede er blevet samlet i ét produkt nedenfor. Derudover kan du herunder finde en kvalitets værktøjskasse, som med garanti vil give dig en god start som lærling.

Her er med andre ord muligheden for at give dig, en ven eller et familiemedlem den bedst mulige start på karrieren som træspecialist i form af arbejdet som tømrer eller snedker.

Sættet er sammensat efter fagskolernes værktøjsliste og indeholder således alt fra stemmejern, håndsav og tømrervinkel til vaterpas, skruetvinge, bitsæt og meget, meget mere! Du kommer derfor ikke til at stå i en penibel situation, hvor du mangler et bestemt stykke værktøj, ligesom du aldrig vil gå ned på udstyr!

Se også vores udvalg af Hammer | Tommestokke | Arbejdsbukser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.