Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Fejemaskine

Herunder finder du fejemaskiner, der vil gøre enhver kost til skamme. Spar tid og kræfter med de effektive modeller du finder her på siden!

produkter

Fejemaskiner – Få styr på skidtet hurtigt og effektivt

Har du arealer og fejeopgaver hvor en normal kost, bare ikke er nok? Så vil du blive glad for at få en fejemaskine. Fejemaskinen lader dig tage et langt større areal i forhold til hvis du skulle tage det hele med en kost og en skovl, eller en fejebakke.

Hvis du skulle bruge en kost på et stort areal ville meget af tiden komme til at gå med at du skubbe det samme skidt frem og tilbage. Halvdelen af snavset ville sikkert ikke være taget og så ville du skulle tage det hele en gang til. Med en fejemaskine kommer du det problem til livs.

Du får mulighed for at feje det hele op på en gang.

Med en fejemaskine, får du altså mulighed for at spare en masse tid og en masse energi på dit fejearbejde, så du kan fokusere på mere vigtige ting.

I dagens Danmark har vi mere travlt end vi nogensinde har haft før, når arbejde og familie skal gå op i en højere enhed.

Med en fejemaskine kan du hente meget tid, som du så kan bruge på mere vigtige ting, som at være sammen med familien eller andre vigtige huslige opgaver.

Både hånddrevne og benzindrevne fejemaskiner

De håndrevne maskiner er generelt billigere og lettere. De egner sig godt til dig som har små og middelstore arealer, med snavs som er relativt nemt at feje op.

De håndrevne fejemaskiner tager alt det løse støv og skidt som fx ligger på dine fliser, i din garage eller i dit skur. De sælges alle sammen med en opsamler hvor alt snavset ender, så er det bare at tage opsamleren af og tømme den i skraldespanden. Meget nemmere bliver det ikke.

De håndrevne fejemaskiner vil dog opleve problemer, hvis de bliver brugt når det er vådt eller at skidtet er genstridigt. I de tilfælde kan det være en god ide at anskaffe sig en benzindreven fejemaskine.

Hvis du har børn, så er en håndreven fejemaskine også en sikker vinder. Da den er fuldstændig simpelt at bruge, er den ideel til at junior kan få lov til at prøve at gå med den. Så føler børnene at de bidrager og at de har det sjovt imens. Da den ikke har noget maskineri, er den også fuldstændig ufarlig.

Med en benzindreven fejemaskine, får du en masse kraft og effektivitet, så du kan løse alle slags fejeopgaver i alt slags vejr. De benzindrevne modeller er derfor også dyrere end de håndrevne. Du får til gengæld også mere kraft for dine penge. Med den benzindreven kan du være sikker på at den kan løse opgaven.

Du kan tilkøbe ekstra udstyr til din benzin-fejemaskine. Hvis du skal bruge den i snevejr, kan du anskaffe dig en sneskovl, så du også kan rydde sneen på din grund, på en effektiv måde. Du kan desuden også købe en opsamler så du får samlet skidtet og snavset på et sted.

Så bliver det ikke meget mere simpelt og effektivt.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken fejemaskine du skal vælge? Eller måske endda, om du overhovedet har brug for en fejemaskine? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe og guide til det rigtige valg for dig. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.