Økse

Står du og skal kløve brænde til pejsen eller bålet, så har vi på 10-4.dk et stort udvalg af økser og kløvekiler fra Bahco, Dewalt og Fiskars.

Køb din nye økse her

Uanset om du skal vælte den massive 200 år gamle eg ude i baghaven, eller om du bare skal have kløvet noget brænde, så kan du her på siden finde den helt rette økse. Med vores store udvalg af økser kan du være sikker på en høj grad af kvalitet. Vores sortiment spænder bredt, og indeholder bl.a. håndøkser, skovøkser, flækøkser, campingøkser og universaløkser. Priserne på vores økser spænder ligeledes bredt, så du kan med garanti finde én økse der passer til dit prisniveau og behov. 

Økse til alle slags formål

På siden kan du finde hånd- og campingøkser til friluftslivet i skoven, marken eller på campingområder. Disse økser har et kort skaft og er perfekte til mindre opgaver som også indebærer havearbejde. En Skovøkse bruges primært til at fælde træer, og har derfor også et længere skaft så man lettere kan komme til stammen, og samtidig få sving og momentum i hugget. En Kløveøkse er perfekt til kløvning da den har et langt skaft og mere vægt, så du med store sving kan få kraft og momentum til at kløve stubbe effektivt. Vores kløvekiler fra Fiskars kan bruges sammen med et slagværktøj som en hammer og er yderst effektive.

Økser på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på økser og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser.

Spørgsmål? Få hjælp her!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de rigtige arbejdsbukser. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også vores udvalg af Skruetvinger | SaveHammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.