Shelter

Skab et hyggeligt rum i haven med en shelter og skab gode stunder med venner og familie samtidig med at du kommer tæt på naturen og oplever at sove ude i frisk luft. At sove i et shelter kan være en god måde at slappe af på og udforske nature samtidig.

Filter:
Sortering:
27 produkter

Nyd de hyggelige sommernætter i en shelter

Det er populært at sove i shelters i Danmark, når temperaturerne egner sig til det. Nu kan du opleve den helt særlige hygge med en shelter, som du kan sætte op i din egen baghave.

Shelterovernatninger er nok nogle af de bedste nætter, man kan få. Når man ligger med frisk luft i nattens ly og mørke, føler man sig virkelig i et med naturen.

Hos 10-4.dk kan du købe vores egne shelters, shelters fra Plus, til både voksne og børn samt shelters fra Coleman. Om du er alene, med en partner, med børn eller med vennerne så tilbyder en overnatning i en shelter en masse hygge og ro. Køb en shelter og bliv klar til at nyde naturen.

Sheltere fra Plus

Vores udvalg fra PLUS består af en shelter med- og et uden hjul, afhængig af hvad du er til. Shelteret med hjul er, naturligvis, mobilt, og kan derfor stilles lige, hvor du måtte have lyst til i haven.

Bemærk: Det anbefales, at du kontakter din kommune først, inden du bygger en fast shelter i din baghave. Det kan være nødvendigt at skaffe en byggetilladelse først, inden du påbegynder byggeriet.

Se herunder, hvordan du samler Plus shelteret uden hjul:

Se herunder, hvordan du samler Plus shelteret med hjul:

Sheltere fra Coleman

Shelterne fra Coleman minder lidt om en pavillion, og tager kun 10-15 minutter at sætte op. Kombiner med døre, vægge eller bund, som du ønsker det.

Herunder kan du se, hvordan du samler et par af Coleman-modellerne:

Coleman Event Shelter:

Coleman® FastPitch™ Shelter L

Nyd naturen på en anden måde

Shelterne leveres som ”saml selv” og du kan med fordel gå sammen med nogle naboer eller venner om at samle shelteren. Hvis i går sammen 3 mand så vil det ikke tage mange timer at samle, og så er der lagt op til en masse timers hygge.

At shelterne er saml-selv og leveres i komponenter betyder at det kan blive familiens projekt, hvilket vil føre til en masse stolthed når I har fået bygget jeres helt egen shelter. 

Det er vigtigt at vi i dagens Danmark husker at komme udenfor og nyde det gode vejr, når det endeligt er der. Vi ender tit med bare at bruge alle de gode aftenener hvor der er mulighed for samvær og hygge, foran Tv´et uden at tale sammen.

Med en shelter får familien en mulighed for at være sammen og nære med hinanden uden skærme og elektronik. Så køb en shelter i dag og få muligheden for at være sammen på en anden måde.

Du har også mulighed for at købe et myggenet som passer til sheltere fra 10-4, her så du ikke skal være bekymret for at vågne op med en masse myggestik eller at der er andre insekter i shelteren.

Prøv en shelter før du køber en

Hvis du har lyst til at prøve at opleve hvordan det er at sove i en shelter inden du tager beslutningen om at købe en, så kan du let det.

Hvis du går ind på naturstyrelses shelterside, så får du et kort over de mange lokationer i Danmark, hvor der er sheltere til fri afbenyttelse i den danske natur.

Så skal du bare forestille dig hvor dejligt det vil være at have sådan en shelter i din egen baghave, som du kan bruge når du vil.

Andet udendørs udstyr hos 10-4

Du har også mulighed for at købe en masse andre ting til haven som familien kan samle sig om, hos 10-4.

Du kan passende købe et bålsted til haven, så familien og dig har flere ting at samle sig om. Forestil dig en lun sommeraften med mad fra bål og en overnatning i en shelter.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Har du brug for vejledning i, hvilken shelter, du skal vælge? Hos 10-4 er vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rette shelter til netop din have.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.