Arbejdstøj og fritidstøj

10-4.dk er stedet, hvor du skal henvende dig, når du har brug for alt dit arbejdstøj! Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, fodtøj og tilbehør, der hjælper dig med at være godt klædt på selv de koldeste dage på arbejdet. Fra regnjakker til sikkerhedssko har vi det hele. Ud over arbejdstøj har vi også et stort udvalg af sikkerhedsudstyr til herrer og sikkerhedsudstyr til damer.

Filter:

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af arbejdstøj

10-4.dk er stedet at gå til, når du har brug for nyt arbejdstøj! Uanset om du har brug for en regnjakke eller blot et par robuste støvler, så har vi det her og meget mere på 10-4.dk. Du kan se vores store udvalg af arbejdstøj til mænd & arbejdstøj til damer

Hos 10-4.dk finder du beskyttelsesudstyr som fx sikkerhedsbriller og sikkerhedssko over til arbejdstøj, der selvfølgelig kan tilpasses med dit firmas logo, og altid til gode priser. Den gode- og høje kvalitet af arbejdstøjet i vores sortiment sikrer en professionel fremtoning uanset hvilken type arbejdsfunktion de bæres af, mænd som kvinder!

Det er de små detaljer, der kan gøre hele forskellen, og som sikrer, at du er fuldt forberedt på enhver situation på byggepladsen som arbejdsmand eller entreprenør, der arbejder med bygge- og anlægsarbejde. Uanset om det er en efterårsdag, hvor regnen uophørligt kommer ned fra oven, er det vigtigt med høj synlighed, når du udfører vejarbejde, fordi bilister skal kunne se dig - hvilket betyder, at du skal bære lyse farver som gul og orange; i vintermånederne skal dit tøj have gode varmeisolerende egenskaber. 

Vi har også profil-, jagt- og fritidstøj samt støvler, sikkehedssko og -udstyr

Udover arbejdstøj har vi hos 10-4.dk også en masse andet lækkert tøj til forskellige situationer. som er specielt målrettet mænd og kvinder. Vi har blandt andet et stort udvalg af lækkert designet profiltøj, jagttøj og fritidsøj såsom t-shirts, sweetshirts, huer, hættetrøjer, sikkerhedssko og meget mere. Gå på jagt i vores sortiment og find det tøj eller de sko som passer til den situation som du skal bruge det til.

Oplev ultimativ varme og komfort med varmeprodukter fra Happy Hot, som sikrer dig varme i kolde perioder. Fra innovative varmesåler til termoundertøj, strømper og handsker, får du sikkerhed for, at du forbliver varm og tilpas, uanset vejret. Perfekt til udendørs eventyr eller kolde arbejdsdage.

Hos 10-4.dk finder du også de populære mærker

Vores beklædning og tøj sortiment indeholder også kendte og populære mærker som du kan søge på og finde det tøj du foretrækker og ved har den pasform der passer dig. Her er et nogle af de mest populære mærker.

Billigt arbejdstøj og fritidstøj af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på arbejdstøj og fritidstøj af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig!

10-4 er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte arbejdstøj eller andet inden for beklædning, så snart du har brug for dem.

Leder du måske efter en anden model fra en af vores nuværende leverandører, er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.