Arbejdstøj 

10-4.dk er stedet, hvor du skal henvende dig, når du har brug for alt dit arbejdstøj! Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, fodtøj og tilbehør, der hjælper dig med at være godt klædt på selv de koldeste dage på arbejdet. Fra regnjakker til sikkerhedssko har vi det hele. 

Ud over arbejdstøj har vi også et stort udvalg af sikkerhedsudstyr til herrer og sikkerhedsudstyr til damer.

 

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af arbejdstøj

10-4.dk er stedet at gå til, når du har brug for nyt arbejdstøj! Uanset om du har brug for en regnjakke eller blot et par robuste støvler, så har vi det her og meget mere på 10-4.dk. Du kan se vores store udvalg af arbejdstøj til mænd & arbejdstøj til damer

Hos 10-4.dk finder du beskyttelsesudstyr som fx sikkerhedsbriller og sikkerhedssko over til arbejdstøj, der selvfølgelig kan tilpasses med dit firmas logo, og altid til gode priser. Den gode- og høje kvalitet af arbejdstøjet i vores sortiment sikrer en professionel fremtoning uanset hvilken type arbejdsfunktion de bæres af, mænd som kvinder!

Det er de små detaljer, der kan gøre hele forskellen, og som sikrer, at du er fuldt forberedt på enhver situation på byggepladsen som arbejdsmand eller entreprenør, der arbejder med bygge- og anlægsarbejde. Uanset om det er en efterårsdag, hvor regnen uophørligt kommer ned fra oven, er det vigtigt med høj synlighed, når du udfører vejarbejde, fordi bilister skal kunne se dig - hvilket betyder, at du skal bære lyse farver som gul og orange; i vintermånederne skal dit tøj have gode varmeisolerende egenskaber. 

Udover arbejdstøj har vi hos 10-4.dk også en masse andet lækkert tøj. Vi har blandt andet et stort udvalg af t-shirts, huer, hættetrøjer og meget mere. Blandt vores store udvalg af arbejdstøj kan du blandt andet finde arbejdsbukser til kvinder.

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig!

10-4 er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte arbejdstøj eller andet inden for beklædning, så snart du har brug for dem.

Leder du måske efter en anden model fra en af vores nuværende leverandører, er du velkommen til at tage kontakt til os. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.