Carhartt fritidstøj og arbejdstøj

Uanset om du er på udkig efter arbejdstøj eller fritidstøj, er Carhartt et fremragende valg. Vores udvalg af Carhartt består bl.a. af arbejdstøj, fritidstøj, fodtøj og hovedbeklædning. Se hele udvalget nedenfor.

Carhartt - Kvalitet og holdbarhed

Carhartt er en af de mest kendte producenter af fritids- og arbejdstøj. Carhartt er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, der gør dem til et populært valg af arbejdstøj og tøj til fritidsbrug til mænd og kvinder.

Produktteknologien i fritidstøj og arbejdstøj fra Carhartt

Der er en lang række funktioner og teknologi i Carhartt-tøjet, der gør dem til et oplagt valg uanset om det er til arbejds- eller fritidsbrug. Nogle af produktteknologierne i fritids- og arbejdstøjet fra Cahartt er bl.a.:

The Rain Defender®

Teknologien i The Rain Defender® er med sin vandafvisende overflade modstandsdygtig overfor let regn, sne og tåge. 

Carhartt Force®

Carhartt force® teknologien bekæmper sved og pletter ved anvendelse.

Full Swing®

Full Swing® er designet til at forbedre bevægelsesfriheden, og den er desuden bygget med stræk i ryggen, albuerne, underarmene og knæene. Desuden er Rugged Flex® teknologien bygget ind i stoffet, som udgør Full Swing®, så du aldrig begrænses.

Rugged Flex®

Rugged Flex® sikrer dig bedre bevægelighed, når du anvender tøj med denne teknologi. 

Storm Defender®

Det danske vejr skal ikke stå i forvejen for dig, der arbejder eller tilbringer tid udendørs. Storm Defender® teknologien er vandtæt, og anvendes ofte i Carhartt jakker. Storm Defender® teknologien stopper enhver regndråbe, så den kan klare større mængde vand og regn, mens The Rain Defender® teknologien kun er vandafvisende. Desuden er Storm Defender® teknologien bygget til at lade kropsvarmen slippe ud. 

Så uanset om du skal arbejde, på jagt eller blot gå en tur, så er vejret ikke længere en undskyldning. 

Super Dux®

Quick Duck® teknologien er bygget til, når du arbejder eller færdes udendørs, da teknologien er modstandsdygtig overfor vind og regn – og teknologien giver desuden større bevægelsesfrihed

Carhartt arbejdstøj til den hårdtarbejdende mand og kvinde

Med arbejdstøj fra Carhartt får du den rette beklædning til dit arbejde til både mænd og kvinder. Carhartt arbejdstøj er kendt for sin holdbarhed, gode pasform og høje kvalitet, desuden er arbejdstøj fra Carhartt designet til at være praktisk og funktionelt. På 10-4.dk finder du et stort sortiment af Carhartt arbejdstøj til både mænd og kvinder - i udvalget finder du bl.a. arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdsskjorter, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og meget mere. 

Carhartt arbejdstøj er et oplagt valg for dem, der arbejder uddendørs pga. arbejdstøjets høje slidstyrke. 

Carhartt fritidstøj til herre og kvinder

Carhartt har siden begyndelsen produceret arbejdstøj, men de senere år har virksomheden udvidet sin produktion til også at producere almindeligt fritidstøj med stor succes, da deres tøj til fritidsbrug er blevet meget populært. 

Hos 10-4 har vi et stort udvalg af Carhartt fritidstøj til mænd og kvinder. I det store udvalg finder du bl.a. cargobukser, hættetrøjer, jeans, sweatshirts, bukser, t-shirts, jakker og meget mere. 

Carhartt på tilbud og til billige priser

Vi har på 10-4.dk altid gode priser på Carhartt og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Historien om Carhartt

Carhartt er en amerikansk tøjproducent, hvis begyndelse strækker sig helt tilbage til 1889, hvor virksomheden producerede slidstærkt arbejdstøj. Virksomheden producerer stadig slidstærkt arbejdstøj, men har de senere år også produceret fritids- og modetøj. Dette har de gjort med stor succes, hvor deres t-shirts, bukser, trøjer og meget mere, er blevet et populært valg af fritidstøj.

Fra arbejdstøj til modetøj

Netop den stigende popularitet for Carhartt-tøj til hverdagsbrug har betyden, at Carhartt er blevet en fast bestanddel af mange folks garderober. 

Det er ikke svært at se, hvorfor Carhartt er blevet så populært. Carhartt tilbyder nemlig en bred vifte af produkter, der er både funktionelle og stilfulde. Deres jakker, bukser og skjorter er kendt for at være slidstærke og holdbare, samtidig med at de har et tidløst og klassisk udseende.

Mange er blevet tiltrukket af Carhartts robuste og maskuline stil, som passer perfekt ind i den nuværende trend med workwear-inspireret tøj. Men det er ikke kun de unge, der har taget mærket til sig. Carhartts produkter appellerer til folk i alle aldre, der sætter pris på kvalitet og funktionalitet.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde dit nye Carhartt fritidstøj og arbejdstøj, der passer bedst til dig. 

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Snickers arbejdstøj | Mascot arbejdstøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.