Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Tasker

Mangler du en ny taske eller rygsæk? Du behøver ikke lede længere. Vi har et lækkert udvalg af tasker og rygsække fra Carhartt, Snickers, Pinewood og Puma. Tasker kan både anvendes til sport, fritid og arbejde alt efter behov.

produkter

Sportstaske, skuldertaske eller rygsæk

Ovenfor ser du vores sortiment af sportstasker, skuldertasker og rygsække. Du finder både sportstasker med stor kapacitet, som du med fordel også kan bruge som rejsetaske, hvis du skal på weekendtur eller lignende. Skal du en tur i træningscentret, til fodbold, håndbold eller lignende kan du med fordel vælge en lidt mindre rygsæk, hvor det er muligt at have det mest nødvendige træningsudstyr med. 

En del af sportstaskerne er designet med en skulderrem, der kan justeres efter behov samt to praktiske bærehåndtag, der kan sættes sammen med velcro. Det gør tasken nemmere at bære, når du kun skal gå korte afstande. De store modeller har ligeledes flere indvendige lommer, så dine småting ikke bliver væk blandt de træningsudstyr i de store rum. 

 Kvalitetstasker

Taskerne er fremstillet i super slidstærkt materiale. De er så stærke, at de faktisk kan holde til bagagebånd i lufthavne og omklædningsrummet. Nogle af taskerne er også udstyret med en vandafvisende bund, så du undgår, at dit tøj i din taske ikke bliver vådt, hvis din taske står på gulvet i for eksempel omklædningsrummet.

Pas på din taske

Vi anbefaler, at du passer rigtig godt på din taske, så du får glæde af din taske i længere tid:

  • Du bør med jævne mellemrum vaske din taske udvendigt såvel som indvendigt med en fugtig klud. Sørg for den er tør, når du sætter den tilbage i skabet
  • Når du kommer hjem fra træning, bør du altid tømme din taske med det samme. Af samme grund undgår du også, at din sportstaske kommer til at lugte surt og svedigt. Efterlader du fugtigt tøj, håndklæder og lignende vil det tære på taskens materialer. Lad gerne tasken stå åbent et stykke tid efter
  • Når du ikke anvender tasken, anbefaler vi, at du opbevarer den et tørt og sikkert sted

Spørgsmål? Vi hjælper dig!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.