Afstandsmåler

Afstandsmålere bruges til gængse måleopgaver, hvor du måler afstanden mellem to punkter hurtigt og præcist. Skifter du tommestokken ud med en afstandsmåler får du præcise resultater på bare få sekunder. 

Filter:
Sortering:
34 produkter

Spar tid og få nøjagtige resultater med afstandsmålere

Afstandsmålere gør målingerne mere nøjagtige og pålidelige end manuelle målinger, som ofte kan være unøjagtige og tidskrævende. Afstandsmålere kan også anvendes til at måle afstande på steder, hvor det er vanskeligt eller umuligt at nå med traditionelle målemetoder.

Generelt set er afstandsmålere gode, fordi de er effektive, præcise og nemme at bruge. De kan også spare tid og penge, da de reducerer behovet for manuelle målemetoder og menneskelige fejl.

Der findes også forskellige typer afstandsmålere, som kan måle afstand, højde, vinkel og mere. Uanset om du er en professionel eller en hobbybruger, kan en afstandsmåler være en nyttig investering for at øge din præcision og effektivitet.

Med en afstandsmåler fra fx Leica, Bosch eller Dewalt kan du endda beregne arealer og rumfang. 

Stanley laserafstandsmåler

Hvilke opgaver kan du bruge en afstandsmåler til?

Nogle af de klassiske eksempler på afstandsmålerens mange anvendelsesmuligheder er:

 • Måle op til et nyt vindue
 • Når du skal finde ud af, hvor meget maling du skal købe
 • Hvis du skal finde tykkelsen på en væg
 • Mulighed for at gemme dine målinger, så du kan bedømme, om de afviger
 • Visse afstandsmålere kan også kommunikere med en app på din smartphone, så du kan arbejde videre med dine mål og få overblikket

Mål afstande nemt og hurtigt med vores avancerede teknologi

Der er mange grunde til at købe en afstandsmåler, især med mange af de smarte funktioner, som gør afstandsmålere til et effektivt værktøj. Nogle af de smarte funktioner specifikationer, der gør afstandsmålere effektive, og som du med fordel kan kigge efter, når du skal købe en afstandsmåler, er bl.a.:

 • Skærm: Vælg en måler med en let aflæselig skærm med baggrundsbelysning, som gør det muligt at aflæse den på ringe oplyste steder
 • Ergonomi: En gummibelægning giver et godt greb, så du ikke taber afstandsmåleren. Derudover beskytter den, hvis du skulle tabe måleren
 • Målereference: afgør hvor på apparatet du måler fra. Bagkanten, forkanten eller en lille udklappelig pind i bunden, som gør det muligt at måle inde fra et hjørne
 • Enhedsindstilling: hvis din afstandsmåler, ud over meter, også skal kunne indstilles til fod og tommer
 • Areal/rumfang: Beregner automatisk arealet efter to målinger (længde gange bredde) og rumfanget efter tre målinger (længde gange bredde gange højde)
 • Plus/minus: Gør det muligt at lægge en stribe mål sammen eller trækker dem fra, så du er fri for at rode med papir og blyant 
 • Konstant: Gør det muligt at måle uafbrudt mens du bevæger måleren, indtil du fx har fundet en given afstand. Det er en stor hjælp, hvis du fx vil placere et bord i en bestemt afstand fra væggen
 • Pythagoras: Finder væggens højde hvor der fx er borde eller reoler i vejen

Stanley afstandsmåler

Opdag vores udvalg af avancerede afstandsmålere

Bosch gør-det-selv afstandsmålere er en bred vifte af afstandsmålere med forskellige funktioner og prisklasser, der passer til forskellige behov. Deres afstandsmålere er kendt for deres pålidelighed og præcision, og de er nemme at bruge selv i vanskelige miljøer.

Dewalt afstandsmålere er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Deres afstandsmålere er designet til at modstå hårde betingelser og kan bruges både indendørs og udendørs.

Leica afstandsmålere er nogle af de mest avancerede modeller på markedet. Deres afstandsmålere er kendt for deres præcision og pålidelighed, og de er ideelle til brugere, der har behov for høj præcision og nøjagtighed.

Stanley afstandsmålere er kendt for deres pålidelighed og brugervenlighed. Deres afstandsmålere er designet til at være nemme at bruge og give nøjagtige målinger hver gang. De tilbyder også en række forskellige modeller til forskellige prisklasser, så du kan finde en, der passer til dit budget og behov.

Med en ny afstandsmåler kan det hurtigt være fortid at skulle folde tommestokken ind og ud med upræcise resultater til følge - med laserafstandsmåleren kan det klares på få sekunder. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den afstandsmåler fra A&N, Bosch eller Dewalt, der passer bedst til dig og dine behov. 

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.