Murfolie & Murpap

Murfolie og murpap, indlægges mellem fundament og vægkonstruktioner for at forhindre fugtopsugning, og for at sikre, at radon ikke trænger op i boligens rum. Hos 10-4.dk fører vi murfolie og -pap fra den førende producent Icopal. Se hele udvalget og læs mere nedenfor!

Filter:

Murfolie og murpap

Icopal murfolie anvendes som fugtspærrer i vægkonstruktioner af træ og tegl, så fugt ikke føres fra formur til bagmur. Murfolien er et smidigt og formstabilt materiale, der er let og renligt at arbejde med. Murfolien er fremstillet af polyethylen og indeholder hverken flygtige bestanddele eller blødgørere.

Icopal murpap giver stor sikkerhed mod perforeringer af fugtspærren mens du bygger. Materialet består af en kraftig og smidig bitumenbaseret membram, som er armeret med en stærk polyesterfilt, og som kan formes ved temperaturer ned til 0 grader.

Info om producenterne
Icopal, hvis produkter vi fører til landets bedste pris, er Europas førende leverandør af byggeprodukter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner.

Downloads
Monteringsvejledning - Icopal fugtspærre

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det loft der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Vægspartel | Cement og mørtel | Fuge- og spartelmasse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.