Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Laminatgulv

De største fordele ved at vælge laminatgulve er, at de er stort set vedligeholdelsesfrie og at de har en høj slidstyrke. Den innovative svenske producent Pergo har udviklet et patenteret overfladesystem, TitanX, som beskytter mod slid, stød og ridser. Derfor får du hele 20 års garanti på de gulve, der er behandlet på denne måde. Enkel montering, en høj modstandsevne overfor ild og antistatiske egenskaber er blandt laminatgulvets yderligere fordele.

Se også vores udvalg af vinylgulve og trægulve

produkter

Pergo laminatgulv - høj kvalitet og flot design

Pergo laminatgulve er produceret i en yderst høj kvalitet, der gør at gulvet er yderst slidstærkt og sjældent bærer præg af, at det er brugt. Dette gælder sædvanligvis også efter mange år! Pergo laminatgulve er i et lækkert design og findes i mange varianter. Du vil her på 10-4 blandt andet finde varianter som skibsplank, Classic og mange andre spændende varianter. For at kunne nyde dit flotte, nye gulv i længst tid, så kan du med fordel vælge den helt rigtige type rengøringsmiddel. - Og selvfølgelig har vi indrettet en helt underkategori, udelukkende dedikeret til netop dette. Disse rengøringsmidler sørger for at dit Pergo laminatgulv vil holde sig smukt i lang tid fremover. Alt i alt gælder det, at denne type gulve egner sig enormt godt til områder, hvor der færdes mange mennesker i løbet af dagen, men hvor man samtidigt ønsker et gulv der tager sig flot ud. Er dette hvad du er på udkig efter, så bør du kigge nærmere på vores udvalg i Pergo laminatgulve herover.

Pergo gulve til de klassiske og de moderne

Pergo har udvidet deres sortiment af laminatgulve, så du kan finde den rette type gulv, uanset om du foretrækker den klassiske eller den moderne type gulv. Der findes de traditionelle træoverflader, og nu kan du også finde laminatgulve med højglans, som er blevet yderst moderne over de senere år. Med Pergo får du altid et stilrent udtryk, og en langtidsholdbar løsning, som rækker i mange år frem. Om du skal have skiftet det gamle gulv ud, om sommerhuset trænger til en renovering eller hvad end det måtte være, så kan du med Pergo finde den perfekte løsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.