Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Belysning

Skal du have ny lampe i køkkenet, over spisebordet, på badeværelset eller i haven? Gå på opdagelse i de mange muligheder for smukke lamper til billige priser på 10-4.dk. Her finder du LED-pærer, væglamper, loftslamper, badeværelseslamper, udendørslamper, indbygningsspot og meget, meget mere.

Alt i belysning - få en mere oplyst hverdag

Belysning - lamper, pærer og ophæng

Står du og mangler lidt lys i dit hjem, så har vi et stort udvalg af belysning:

Badeværelseslamper

Du kan ikke blot vælge badeværelseslamper ud fra, hvad du synes er flottest. Lamperne skal kunne holde til det fugtige miljø på badeværelset. Derfor finder du kun badeværelseslamper, der har den rette IP-klassificering i vores badeværelseslampesortiment

Bordlamper

Bordlamper skaber et funktionelt, men også stemningsfyldt lys, hvorend du placerer dem i boligen. I stuen kan du fx placere dem ved sofaen eller lænestolen, hvor du måtte have brug for lidt ekstra lys til læsning eller blot til hyggelys. I kontoret kan det være en supplerende lyskilde ved skrivebordet, og i børneværelset kan det måske være sengelampen, der kan slukkes ved sengen.

Gulvlamper & standerlamper

Gulvlamper kan være meget markante i indretningen, og kan ofte været et helt møbel i sig selv. Det smarte ved en gulvlampe er bl.a., at du kan placere den hvor du vil i stuen (så længe der er en stikkontakt). Gulvlamperne har forskellige funktioner som fx drejbare hoveder, så du kan føre lyskilden hen hvor du har brug for den - både oppe og nede. 

Væglamper

Væglamper kan bruges i mange rum i huset, både stuen, gangen, børneværelset eller soveværelset, og fungerer godt som et stemningslys/hyggelys.

Pendler

Pendler kan benyttes til både generel belysning, områdebelysning og stemningsbelysning. Det afgørende ift. belysningstypen er, hvordan lampen hænger. Men generelt er det kun fantasien, der sætter grænser

Plafonder

Har du et lille rum, eller et rum med kun kort til loftet? Så er en plafond en god belysningsløsning, der giver et både godt og funktionelt lys i hele rummet.

Indbygningsspots

Vil du gerne have en god, men disket lyskilde i hjemmet? Så er indbygningsspots en både god og populær løsning. Husk blot at undersøge, om indbygningsspotsne er godkendte til montering i de rum, du overvejer at installere i.

Lysarmaturer

Lysarmaturer giver et flot lys under skabe i både køkken og badeværelse.

Vågelys til børneværelset

Vågelys er en smart løsning til børneværelset. Lampen skal blot sættes i stikkontakten, og så tænder lyset når mørket falder på - helt automatisk.

Udendørslamper

Find et stort udvalg af flotte udendørslamper, til flere forskellige formål, som fx garagen, hoveddøren eller haven.

Pærer og belysning

Skal du bruge pærer, ophæng eller måske julelys? I 10-4s sortiment finder du masser af forskellige pærer (både almindelige og dekorative) samt ophængningsmuligheder og smukke julelys. 

Smart Light pærer og lamper

Er du klar til at tage din belysning til næste niveau? Med Smart Light pærer og lamper kan du nemt justere både lysstyrke og lysets temperaturer via en app på din smartphone eller via stemmestyring gennem Google Home eller Amazon Alexa.

Vi har i vores sortiment belysning til alle dine behov. Om det er indendørs belysning, udendørs belysning, dæmpet lys, stærkt lys, halogenlys eller noget helt andet du søger, så er der en god chance for at finde det her.

Julelys, lyskæder og anden julepynt

Står du mere specifikt og mangler belysning til den hyggelige juletid, så kan vi naturligvis også være behjælpelige på dette område.

Vi har et fint udvalg af julebelysning, bl.a. lyskæder til at dekorere juletræet indendørs, såvel som udendørs, så du kan helt sikkert finde en løsning der passer til dig.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at guide dig til den rette lampe, pære eller belysningsløsning, du leder efter.

Vi er klar til at hjælpe!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.