Plafond

Plafonder er ideelle til både små rum - og rum med lavt til loftet, og sikrer en god, funktionel belysning af rummet. Med en plafond får du en alsidig lampe, der kan benyttes hvor du måtte ønske - om det er på loftet, hvor den giver et godt lys, eller måske som væglampe, der giver et godt, hyggeligt lys langs en lang og smal gang.

Filter:
Sortering:
25 produkter

Plafonder som en vigtig del af indretningen

Plafonder er en vigtig del af enhver indretning. De er ikke kun en kilde til lys, men kan også bidrage til at skabe en unik og hyggelig atmosfære i ethvert rum.

Der er mange forskellige typer af plafonder at vælge imellem, lige fra enkle og funktionelle designs til mere dekorative og kunstneriske muligheder. Nogle plafonder er lavet af glas, mens andre er lavet af metal eller stof.

Uanset hvilken type af plafond du vælger som belysning, er det vigtigt at tage hensyn til rummets størrelse og stil, når du vælger en plafond. En passende plafond kan være med til at fuldende et rum og skabe den ønskede atmosfære.

Plafonder i mange størrelser og farver fra Nordlux & Osram

Nordlux plafond

Ask: Ask er en klassisk plafond med indbygget LED. Det giver en super god belysning med et lavt brug af energi til både værelset, gangen mv.

Ava: Med Ava får du en stilren, alsidig lampe til både vægge og lofter. Denne model er en del af Nordlux' Smart Light-serie, der er lamper der kan styres med mobilen, stemmen eller med en Nordlux Smart Sensor.

Desi: Vælger du Desi får du en enkel plafond, som især er god til udendørsbrug. Den kan benyttes under udhæng, på husmuren eller i skuren, hvor den matterede skærm giver et flot, blødt lys.

Mani: Mani er den klassiske plafond, som kan benyttes i alle rum i huset. Modellen har en indbygget LED-lyskilde, så du får en god, stærk lyskilde uden at bruge meget strøm.

Oja: Oja-modellen fås i flere forskellige former, men er gennemgående en stilren og alsidig lampe, der kan monteres på både væg og loft. Nogle af modellerne er en del af Nordlux Smart Light-serien, der kan styres med mobilen, stemmen eller med en Nordlux Smart Sensor.

Standard plafond: Standard-modellen er et flot plafond i tidløst design, der giver et både skønt, blødt og varmt lys i entreen, badeværelset, børneværelset mv.

Plafond fra Osram

LED Nightlux loftlampe: Smart lampe med bevægelsessensor, der gør sig godt i fx entreer og indgangspartier.

I tvivl om, hvilken model du skal vælge?

Er du i tvivl om, hvilken plafond, der passer bedst til dine behov? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at vælge den rette belysning til dit hjem.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.