Leg

Vi har på 10-4.dk et kæmpe udvalg af legeredskaber. Vi har alt fra legehuse, legetårne, gyngestativer, fodboldmål, hoppeborge og en masse andet. Hvad end du mangler, har vi helt sikkert, det du skal bruge, når det kommer til legetøj.

Legetøj hos 10-4

Hos 10-4 har vi et stort udvalg af legetøj som passer til alle aldre, årstider og aktivitetsniveauer.

Skal det være en aktiv sommerdag? Så har vi badebassiner, gynger, skateboard, sandkasser og meget mere. Skal i ud og nyde sneen? Så har vi kælke og slæder. Skal det være en hyggeaften med familien? Så har vi brætspil og bordspil, så man kan hygge sig indendørs. Skal der være LAN-party? Så har vi gamerstole, borde og andet gaming tilbehør. Ligegyldigt hvad der skal ske, så har vi udstyret til det her.

Leg

Det er vigtigt at lege hvad end man er voksen eller barn, så man kan koble af og bruge sin fysik og hjerne op en anden måde. Med den stress og perfektionskultur som vi har i Danmark i dag, er det vigtigt at vi holder pauser og giver os selv pusterum til at komme ovenpå. En mulighed for at få dette pusterum er netop med leg. Leg er ikke reserveret til børn, voksne har også brug for at lege på deres egen måde. Det kan være en dag i haven med fodbold og fjernstyrede biler eller en aften med bordfodbold og brætspil, det vigtige er at man tænker på noget andet. Med legen kommer nærheden tilbage i hjemmet og vi bevæger os væk fra den skærm afhængighed som definerer vores hverdag.

Det er vigtigt for børn at lege, så de kan udvikle deres muskulatur, motorik og hjerne så de kan blive velfungerende senere i livet. Vi har legetøj til både drenge og piger, til vildbasser og de mere rolige børn så alle kan få deres behov stillet. Ved at opfordre dit barn til at lege med legetøj som udvikler barnets fysik og hjerne giver du dit barn de bedst mulige forudsætninger for at udvikle sig.

Søger du gode gaveideer, så tag et kig på vores forslag til gaveideer til drenge og piger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.