Hemsestige

En hemsestige er en specialdesignet stige, der primært anvendes til at opnå adgang til loftsrum eller mezzaniner i boliger og erhvervsbygninger. En hemsestige er er anelse mere spinkel, sammenlignet med en almindelig trappe, hældningen mere stejl og trinene er knap så dybe. Derfor er den både pladsbesparende og funktionel, hvilket gør den til en ideel løsning for rum med begrænset plads. Hemsestiger kan være fremstillede af forskellige materialer, herunder træ og metal.

Hemsestiger optimerer dit rum 

Hemsestigen er specielt populært til sommerhuse og børnefamilier, hvor adgangen til hemsen helst ikke skal fylde for meget i rummet. Hemsestigerne er lavet i lækre designs og med en funktionel opbygning, så stigen ikke fylder mere end højest nødvendigt. Hemsestigerne er alle produceret i kvalitets-materialer, som giver langtidsholdvare og komfortable produkter i mange år frem. Vores udvalg består af MSP, MSA Altero og MSS- og MSU Superior samt MSW-L + MSW-R (til MSS).

At stigen er pladsbesparende giver en stor fordel i mindre rum, hvor traditionelle stiger ville være uhensigtsmæssige. Hemsestiger er også designet til at være nemme at bruge, med funktioner som letvægtsmaterialer og brugervenlige mekanismer til at folde stigen ud og ind. Desuden tilbyder de en sikker og stabil adgang til loftsrum, hvilket gør dem til en praktisk løsning til opbevaring eller som adgang til et ekstra rum.

Overvejelser ved valg af en hemsestige

Når du overvejer at købe en hemsestige, er der flere faktorer, du bør tage højde for:

 • Materiale
  • Vælg et materiale, der passer til dit rum og dine behov. Træstiger tilføjer et varmt, naturligt look og fås i flere farver, mens metalstiger er kendt for deres holdbarhed og styrke.
 • Størrelse og vægtkapacitet
  • Sørg for, at stigen passer til dit rum og kan bære den vægt, den forventes at skulle understøtte.
 • Sikkerhedsfunktioner
  • Overvej stiger med sikkerhedsfunktioner som anti-slip trin og låsemekanismer for at sikre en sikker brug.
 • Design og æstetik
  • Vælg en stige, der komplementerer dit hjem eller arbejdspladsens design. Mange hemsestiger kommer i stilfulde designs, der kan tilføje til rummets æstetik.
 • Installation og brugervenlighed
  • Overvej, hvor let stigen er at installere og bruge. Nogle modeller kræver mere kompleks installation end andre.

At vælge den rette hemsestige kræver, at du overvejer disse faktorer for at finde en løsning, der opfylder dine behov for funktionalitet, sikkerhed og design. En velvalgt hemsestige kan forbedre adgangen til dit loftsrum eller mezzanin, samtidig med at den tilføjer værdi og komfort til dit rum.

Flot sortiment fra Fakro

Sortimentet af hemsestiger udgøres af flere modeller og her er et overblik.

MSP hemsestige

MSP hemsestigen (55x300cm) er fremstillet i letvægtsgran, og er en enkel og stærk stige. Stigen inkluderer et udtræksbeslag, så du kan indstille stigen fra en lodret vinkel til 70og fås i op til 12 forskellige farver.

Se en samlevideo af stigen nedenfor:

MSA Altero

MSA Altero fås i størrelsen 66x300 cm, kan holde til belastninger på op til 160 kg og er særligt egnet til små rum, med trang plads. Modellen leveres ubehandlet, så du kan male den i lige den farve du ønsker.

MSS Superior

MSS Superior fås i størrelsen 70x315 cm, og er en både stor og sikker hemsestige med brede trin, fremstillet i højkvalitets fyrretræ. Ligesom Altero, leveres Superior også ubehandlet, så du efterfølgende selv kan male den i den/de farver du ønsker.

Til MMS hemsetrappen tilbyder vi MSW-L + MSW-R, som betyder du kan få enten et højre- eller venstredrej på trappen, hvis det ønskes. 

Se en samlevideo af Superior nedenfor:

MSU Superior

MSS Superior hemsetrappen er den største hemsetrappe blandt Fakros modeller. MSS Superior er i et robust og holdbart design og Fakro har, i fremstillingen af hemsetrappen, haft fokus på sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Det betyder, at hemsetrappens trappetrin er bredere og længere. Desuden har trinnene en behagelig vinkel, så trappen ikke er for stejl, hvilket kun ville gøre brugeren af trappen utryg.
MSS Superior er fremstillet af grantræ, men du har mulighed for at male trappen i enhver farve, hvis det ønskes.

Se en samlevideo af Superior nedenfor:

Har du spørgsmål? Få hjælp lige her!

Er du i tvivl om, hvilken hemsestige du skal vælge? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hemsestiger til gode priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.