Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Hemsestige

En hemsestige er er anelse mere spinkel, sammenlignet med en almindelig trappe, hældningen mere stejl og trinene er knap så dybe.

produkter

Hemsestiger fra Fakro hos 10-4.dk

Hemsestigen er specielt populært til sommerhuse og børnefamilier, hvor adgangen til hemsen helst ikke skal fylde for meget i rummet. Hos 10-4 er vi stolte forhandlere af hemsestiger fra Fakro og vi forhandler hele sortimentet.

Hemsestigerne fra Fakro er lavet i lækre designs og med en funktionel opbygning, så stigen ikke fylder mere end højest nødvendigt. Hemsestigerne er alle produceret i kvalitets-materialer, som giver langtidsholdvare og komfortable produkter i mange år frem.

Vores udvalg består af MSP, MSA Altero og MSS- og MSU Superior samt MSW-L + MSW-R (til MSS).

MSP hemsestige

MSP hemsestigen (55x300cm) er fremstillet i letvægtsgran, og er en enkel og stærk stige. Stigen inkluderer et udtræksbeslag, så du kan indstille stigen fra en lodret vinkel til 70og fås i op til 12 forskellige farver.

Se en samlevideo af stigen nedenfor:

MSA Altero

MSA Altero fås i størrelsen 66x300cm, kan holde til belastninger på op til 160 kg og er særligt egnet til små rum, med trang plads. Modellen leveres ubehandlet, så du kan male den i lige den farve du ønsker.

MSS Superior

MSS Superior fås i størrelsen 70x315cm, og er en både stor og sikker hemsestige med brede trin, fremstillet i højkvalitets fyrretræ. Ligesom Altero, leveres Superior også ubehandlet, så du efterfølgende selv kan male den i den/de farver du ønsker.

Til MMS hemsetrappen tilbyder vi MSW-L + MSW-R, som betyder du kan få enten et højre- eller venstredrej på trappen, hvis det ønskes. 

Se en samlevideo af Superior nedenfor:

MSU Superior

MSS Superior hemsetrappen er den største hemsetrappe blandt Fakros modeller. MSS Superior er i et robust og holdbart design og Fakro har, i fremstillingen af hemsetrappen, haft fokus på sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Det betyder, at hemsetrappens trappetrin er bredere og længere. Desuden har trinnene en behagelig vinkel, så trappen ikke er for stejl, hvilket kun ville gøre brugeren af trappen utryg.
MSS Superior er fremstillet af grantræ, men du har mulighed for at male trappen i enhver farve, hvis det ønskes.

Se en samlevideo af Superior nedenfor:

Har du spørgsmål? Få hjælp lige her!

Er du i tvivl om, hvilken hemsestige du skal vælge? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hemsestiger til gode priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.