Fugtsikring

Med skalflex fugtsikring produkter afhjælpes du med forskellige fugtproblemer. Produkterne kan både anvendes indendørs og udendørs, det mest optimale er dog hvis du først udføre fugtsikringen fra udvendig side, så hele konstruktionen holdes tør. Det er ikke altid at man har mulighed for dette f.eks. i tætte bebyggelser. Derfor har Skalflex også højeffektive fugtsikringsløsninger, der kan anvendes og udføres indefra.

Fugtsikring hos 10-4.dk

Fugtsikring er nødvendigt i nye som gamle huse for at sikre at der ikke kommer fugtskader på hjemmet. Hvis din bolig ikke er sikret mod fugt, så kan du risikere at din bolig får skimmelsvamp, som er meget sundhedsskadeligt for både børn og voksne. Her kan fugtsikring hjælpe dig med at forebygge fugtskader som indbyder til skimmelsvamp.

Skalflex fugtsikring

Skalflex er en dansk virksomhed som blev etableret i 1973 og siden da har produceret og leveret facadeløsninger til hele Danmark. Skalflex udmærker sig særligt på deres høje kvalitet ved alle deres produkter. Når du køber produkter fra Skalflex så køber du kvalitet fra en dansk virksomhed som har leveret top produkter i over 45 år.

Forbyg eller udbedr dine fugtskader

Det hårde danske klima har givet rigtig mange problemer i de danske hjem, hvor de har oplevet, at både kælder og afløbsrør er blevet oversvømmet, hvorfor det er nødvendigt at få udbedret sine fugtskader i f.eks. udvendige murkonstruktioner eller i kælderen.

På 10-4.dk står vi altid klar med hjælpen! Vi har nemlig en række løsninger af Skalflex Fugtsikrings-program, så du kan forebygge eller få udbedret dine fugtskader:

Komplet program mod fugtproblemer

Skalflex Fugtsikring er et komplet program, der er udviklet til at udbedre og forebygge fugtproblemer. Skalflex Fugtsikrings-programmet består af en række produkter, der kan sammensættes, så du får det bedste resultat.

Det mest optimale er at fugtsikre på den udvendige mur, så hele din murkonstruktion holdes tør. Vi er dog klar over, at det ikke altid er muligt at holde din murkonstruktion fuldstændig tør. Derfor består Skalflex Fugtsikring også af løsninger, der kan bruges til indvendig fugtsikring i f.eks. kælderen. 

Skalflex Fugtsikring tager udgangspunkt i påvirkning af meget højt vandtryk op til 6 bar og kældre ned til 4 meter under terræn.

Fordele ved Skalflex Fugtsikring

 • Komplet program med løsninger til stort set alle former for fugtproblemer
 • Permanent virkning selv ved højt vandtryk
 • Indendørs- og udendørs løsning
 • Enkel arbejdsudføring - der er ikke påkrævet specialværktøj eller -udstyr
 • Forlænger materialernes levetid samt boligens værdi bibeholdes eller øges
 • Forbedret indeklima og reduceret varmeforbrug
 • Muligt at opnå kælder i boligstandard

Lær mere om Skalflex Fugtsikring - se videoen

Skalflex Fugtsikring - Produkterne

Har du ikke allerede kendskab til produkterne, kan du læse mere om de forskellige produkter i Skalflex Fugtsikrings-programmet. 

Skalflex Saltbinder/Primer

Skalflex Saltbinder/Primer er en grunder, der binder skadelige salte i muroverfladen, indtil du har påført fugtsikringen. Skalflex Saltbinder/Primer er ikke permanent virkende, men er virksom i 1-2 døgn, hvorefter effekten overtages af den nye fugtsikringsløsning, der påføres.

Skalflex Saltbinder/Primer trænger ind i mineralsk byggemateriale, hvor det reagerer med de fleste salte, der er skadelige for bygningens struktur, og som dukker op på bygningens overflade i tilfælde af f.eks. opstigende grundfugt og sidelæns indtrængende fugt.

Skalflex Saltbinder/Primer bevirker desuden, at muroverfladen stabiliseres i overfladen, og at sugeevnen nedsættes. 

Skalflex Sokkelstop

Skalflex Sokkelstop er en kapillarbrydende creme, der skal sprøjtes ind i vandrette borehuller langs sokkel, gulv eller terræn afhængig af din konstruktion.

Skalflex Sokkelstop fordeler sig med fugten i muren, hvor der dannes en permanent, kemisk fugtmembran, hvor fugten forekommer. Skalflex Sokkelstop er en højkoncentreret creme baseret på silan/siloxane. 

Skalflex Sokkelstop er en meget enkel og effektiv løsning for permanent vandspærring - selv ved murværk med meget højt fugtindhold. Sokkelstop kan du anvende i alle typer sugende og mineralske byggematerialer som f.eks:

 • Beton
 • Teglsten
 • Porebeton
 • Letklinkerbeton
 • Kalkholdige sandsten
 • Diverse mørtler

Takket være den enkle udføring får du et lille sikringsområde samt et meget lavt materialeforbrug. 

Skalflex Sokkelpuds

Skalflex Sokkelpuds er en vandtæt , stærk, vandafvisende pudse- og udfyldningsmørtel med utrolig vedhæftningsevne. Skalflex Sokkelpuds er velegnet til overflader, der er udsat for stor fugt- og vandpåvirkning.

Derfor er den perfekt til brug ved f.eks. sokkel, kælder, læmure og lignende. Skalflex Sokkelpuds har et ubetydeligt vandoptag, der stadig tillader dit murværk at ånde, da Skalflex Sokkelpuds tillader vand i dampform at passere men ikke vand i flydende form. 

Skalflex Sokkelpuds kan anvendes på alle rengjorde og faste mineralske overflader som tegl, beton og letklinker. Derudover kan den påføres direkte på polystyren sokkelisolering (EPS) på letklinkerbeton og fundablokke under og over terræn. 

Skalflex Multitæt

Skalflex Multitæt er en 2-komponent, cementbaseret puds med formidabel vedhæftning på mineralske overflader, hvor den kan modstå højt vandsøjletryk samt negativt vandtryk.

Skalflex Multitæt giver en permanent vandspærring, der vandtætner mod højt vandsøjletryk (op til 6 bar) fra terrænet. Skalflex Multitæt anvendes til indvendigt brug - den kan dog anvendes udvendigt som primer på tjærebehandlede overflader og på meget fugtige overflader, inden der skal viderebehandles med Skalflex Sokkeltæt.

Skalflex Multitæt kan anvendes til udbedring af moderate til svære fugtproblemer på faste og rengjorte mineralske overflader, såsom mursten, beton, KC-mørtler og cementpuds. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedst mulige hjælp.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Fugtsikring fra Skalflex

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.