Rengøring og afrensning

En ren overflade er en forudsætning for et godt resultat, når der skal males, og her finder du alt fra grundrens, tag- og murrens, samt trærengøring til en effektiv afrensning og rengøring. Det gælder uanset om det er ude eller inde.

Alt i afrensning og rengøring til billige og skarpe priser

Hos 10-4.dk finder du alle de rengøringsremedier du skal bruge, til at klargøre dine udvendige og indvendige overflader til maling, og selvfølgelig til landets bedste priser.

Afrensning og rengøring

Når du skal afrense og rengøre før du skal male ude eller inde, er der nogle opgaver der er gode at tage med i projektet, for at sikre en god og holdbar malingsoverflade. Sørg for afdækning inden du afrenser og rengør overflader.

Fjern alt løst snavs og støv med en støvkost eller støvsuger. Hvis det er muligt så vask overfladen med en mild sæbeopløsning eller rengøringsmiddel for at fjerne fedt, snavs og andre urenheder. Hvis muligt så skyl grundigt med rent vand og lad overfladen tørre helt. Reparer eventuelle huller, revner eller skader i overfladen med spartelmasse eller reparationskit. Lad det tørre og slib det jævnt med overfladen. Afslib eller affedt overfladen med sandpapir eller en slibemaskine for at fjerne gammel maling, lak eller glans. Fjern alt støv og snavs efter slibning. Påfør en primer eller grunder for at forberede overfladen til maling. Primeren sikrer, at malingen binder sig bedre til overfladen og giver en jævn overflade. Ved at følge disse trin kan man skabe en ren og glat overflade, som malingen vil binde sig godt til og give en holdbar og flot finish.

Hvad er fordelen med grundrens?

Fordelen ved at bruge grundrens er, at det effektivt fjerner gamle rester af maling, lak eller andre former for overfladebehandling, samt snavs, fedt og andre urenheder. Således får du mulighed for at skabe en ren og jævn overflade, som malingen eller lakken kan binde sig bedre til og du undgår, at malingen eller lakken skaller af eller bliver ujævn med tiden.

Grundrens er også en effektiv måde at fjerne gamle pletter og urenheder på, som ellers ville være svære at fjerne ved normal rengøring. Dette sikrer en grundig rengøring af overfladen, som kan være særligt vigtigt, hvis man maler eller lakerer på en overflade, som har været udsat for meget snavs eller slid.

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af grundrens, hvor du også finder specialiserede produkter som løser specifikke opgaver såsom meget fedtede overflader og lakfjerner. Du finder også effektive værktøjer til rengøring af underlaget såsom farveskraberspartler og afdækning, samt vores udvalg af maling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.