Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Camping

Skal du på camping tur med familien eller vennerne, så find det perfekte udstyr her. Du finder både telt, termokander, lanterner og meget mere. Se hele udvalget til campingferien herunder.

produkter

Campingudstyr hos 10-4

Hos 10-4 kan du få alt hvad du har brug for når du skal på camping, hvad end det er en hyggelig tur med familien, vennerne eller bare dig selv. Med vores lækre telte kan du sove trygt i naturen og vi har helt sikkert den størrelse du skal bruge. Med det rigtige udstyr bliver campingturen en af årets hyggeligste stunder. Vi har telte til op til 4 personer, så der er plads til en hel familie.

I forhold til spise og drikke, så kan du købe termokander så din kaffe eller te holder sig varm, og en køleboks så den mad du har med, kan holde sig.

Hvis du ikke bryder dig om at ligge på skovbunden, så kan du også købe en luftmadras som er behagelig at ligge på. Det er nemlig heller ikke alle steder hvor det er lige sjovt at ligge på skovbunden.

Hvis du ikke vil have åben ild eller bål, så kan du også købe lanterner til at lyse natten op i skoven.

Coleman:

Coleman er et mærke fra Kansas som blev grundlagt i 1901. Siden da har det lavet campingudstyr til både mere afslappede campingture, samt til de mere udfordrende ture.

Regler for teltning i Danmark

Hos 10-4 har vi også styr på hvad reglerne for teltning i Danmark er og vil selvfølgelig opremse dem for dig.

  • I Danmark må man kun overnatte én nat på det samme sted, så hvis det er en længere tur, så skal man sørge for at have flere skove i nærheden som man kan rykke hen til.
  • Man må højst sætte to telte op samme sted, så hvis i er mange, så skal i have store telte med, de må dog Maks være 3 personers telte.
  • Hvis der er virksomheder, veje eller beboelsesbygninger i området så skal teltene ligge uden for synsvidde, så de ikke forstyrre.
  • Du må kun anvende åben ild, hvis det er på en dertil indrettet bålplads.

Så mangler du bare at få købt dit udstyr til turen og så er du klar til at komme afsted og nyde den danske natur på første hånd.

Se også vores udvalg af terrassevarmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.