Hylde

Mangler du inspiration til indretningen af dit hjem, eller har du ganske enkelt brug for mere plads til dine ting, så finder du nedenfor en række gode bud på enkle og funktionelle hyldeløsninger som limtræ i ubehandlet fyrretræ og melamin.

Dekorative og praktiske væghylder til hjemmet 

Vi får samlet bøger, værktøj, vaser, tøj, sko, nips og ting som vi bruger i dagligdagen, og som vi samtidig gerne vil holde orden i, ved at samle det hele i kasser og bokse som efterfølgende kan placeres på hylder. Vi elsker at hænge hylder op og lave orden. Det må selvfølgelig gerne være praktisk, men samtidig også dekorativt så det giver hjemmet karakter og bærer præg af, at her bor en familie. Vores udvalg af limtræshylder er fra Södra, som er en af Sveriges største leverandører af kvalitetstræ fra landets egne skove, og fås i mange forskellige størrelser. Denne type hylde er nem at male og kan derfor let tilpasses ethvert hjem. Dertil har vi hylder i hvid melamin, som er praktiske i rum med fugt.

Køb vores udvalg af hylder i ubehandlet fyrretræ og hvide melamin hylder her. Hylderne findes i længder op til 200 cm, bredde op til 80 cm og tykkelsen findes i både 18 og 22 mm. Skærer du en melamin hylde kortere kan du dække med kantbånd der, hvor du har skåret.

Som et alternativ kan du købe Elfa trådhylder til din garderobe.

Hylder til børneværelset, garagen, bryggerset, kælderen og entréen

Du kan holde orden i entréen, børneværelse og bryggerset ved at sætte hylder op på væggen og have en fast plads til familiens beboeres sko, tasker og huer. Og her kan det være praktisk at udnytte højden så kasser der bruges i mindre grad, er placerede på væghylder lidt højere i rummet eller over døren, for at gøre plads til de ting, som bruges hver dag.

Samtidig kan du hænge flere hylder op på væggen, som en væghængt reol, således at der er masser af muligheder for at rutte med pladsen på væghylderne, eventuelt kombineret med indbygningsspot. Her kan du med fordel vælge vores udvalg af limtræshylder af ubehandlet fyr, som du kan bruge som de er, male eller lakere, så du får det design som du ønsker. Det kan også være effektivt til det lille studieværelse.

Har du opbevaring af Lego, bamser, sy-ting, garn, skruer og meget andet i små eller store opbevaringskasser, så har vi forskellige hylder med forskellige bredder så dine kasser ikke stikker ud over hylden, som kan se lidt rodet ud. Super smart så du kan indrette til leg uden rod, og hvor tingene har deres faste plads, så de ikke forsvinder i en kæmpe rodekasse.

I garagen er det praktisk med masser af afsætningsplads til maskiner, malerbøtter, redskaber mm. som du kan klare med en behandling af hylden. Husk at bruge de mere massive hyldeknægte så du kan bruge mindre tid på, hvor tungt det bliver.

Hjørnehylder i stuen, børneværelset og entréen

Skærer/saver du en hylde ud i en form som en trekant, så kan du udnytte rummets hjørner og opsætte 3 hylder, som du kan dekorere med dine foretrukne pyntegenstande og måske et LED lys og en hængeplante. Maler du dem i væggens farve, får du hylder som kan virke mere integrerede i rummet. Og samtidig får du lys og dekoration i hjørnet.

Væghylder til stuen

Til stuen kan du med fordel vælge svævehylder eller de elegante gallerihylder, der er meget velegnede til billeder og andre pyntegenstande. Og her kan vores ubehandlede fyrretræhylder være velegnede da de kan males eller formes som du ønsker. Hylder i træ giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen, og de passer til de fleste boliger. Brug træhylder eller hvide hylder som bogreoler i stuen, hvor du kan skabe en let bogreol på væggen og udnytte pladsen helt op til loftet.

Hylder til badeværelset og køkkenet

I badeværelset og køkkenet er der meget fugtigt hvorfor det er en fordel at bruge hylder, som kan tåle fugt. Det kan f.eks. være vores melaminhylder eller at du giver vores ubehandlede fyrretræshylder en behandling, så de kan tåle fugten i luften. Til badeværelset kan det være en fordel at vælge svævehylder som er lidt lettere og alt efter smag og behag, har et andet og mere dekorativt design. Du kan købe vores svævehylder og badeværelseshylder her.

Hyldeknægte til opsætning af hylder

I bryggerset, kælderen mm. kan det være funktionelt at opsætte en bordplade til en grovvask og arrangere opbevaring til tøj, sko, gummistøvler og andet som kan opbevares på hylder. Vær opmærksom på at du kan vælge forskellige hyldeknægte alt efter hvilken vægt der er på hylden. De mest 'usynlige' hylder er også dem som kan bære mindst vægt.

Køb vores hyldeknægte og bordbæringer her.

 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de bordplader og hylder der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.