Hyldeknægte

Hyldeknægte bruges til at hænge hylder op med. Som udgangspunkt skal den dække minimum 3/4 af hyldens dybde, som varierer i forhold til vægten den skal bære.

Hyldeknægte i metal i flere varianter

Vores udvalg af hyldeknægte i metal, er producerede af en af markedets bedste producenter af metal beslag og fås i flere varianter. Vi har et udvalg i farverne sort, elforzinket, hvid og galvaniseret samt i størrelser fra 125x150 mm til 200x250 mm.

Vi har markeret hyldeknægtene med en max belastningsevne fra 30-250 kg som vil variere og skal vurderes i forhold til væggens bæreevne, hyldernes dybde, skruer/rawlplugs og andre påvirkninger. For eksempel har en spånplade på 22 mm tykkelse en større bæreevne end en gipsplade væg og har du en dyb hylde så påvirker et nedadgående træk hyldeknægten mere. Samtidig er de kraftige hyldeknægte knap så dekorative som de mere enkle hyldeknægte.

Hyldeknægte til børneværelset

Skal du hænge hylder op på børneværelset får du det pæneste resultat, hvis du vælger de mest diskrete hyldeknægte. Det kunne være hyldeknægte som er formet som et vinkeljern eller hyldeknægten som sættes op på vægskinner. De har en max belastning på op til henholdsvis 35 og 120 kg, som afhænger af væggens bæreevne, hyldens dybde og om den vægt som placeres ovenpå hylden. Hvis du er usikker på om hyldeknægten kan bære den belastning bøger, legetøj med mere giver, kan du vælge de mere solige hyldeknægte, som også er mere sikre, hvis børnene kunne finde på at klatre på hylderne.

Hyldeknægte til bryggers, kælder og garagen

Hylder ophængt i bryggerset er ofte til opgaver af mere grov karakter, hvor looket betyder mindre. Det kan være praktisk at bruge vægskinner med hyldeknægte som kan flyttes i forhold til opmagasineringskasser og værktøj, så du får et fleksibelt system. Og skulle der være hylder som skal bære det tunge lager såsom søm, skruer og værktøj så er det muligt at supplere med hyldeknægte med skråstivere med en belastningsevne op til 100 kg. 

I bryggerset kan det være sko, tøj og andre lettere remedier der opbevares, som kan klares med de mere diskrete hyldeknægte eller varianten til skinnesystemet.

Søger du hyldeknægte som designmæssigt skal være mere diskrete, kan du også gå på jagt efter vores udvalg af bordbæringer som udover at være optimale til opgsætning af bordplader også kan bruges til opsætning af hylder. Her finder du også bordben så du kan understøtte udsatte hylder.

 

Se også vores udvalg af hyldeknægte til bordpladerskudrigler | Nokhængsler og stabler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.