Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Terrassevarmere

Med en terrassevarmer kan du gøre de danske sommeraftener lidt hyggeligere. Terrassevarmere findes i en lang række udgaver, så der findes helt sikkert en der passer til dit behov.

produkter

Terrassevarmere i alle modeller

Udelivet i de danske haver bliver mere og mere populært, og hvorfor ikke forlænge de dejlige sommeraftener på terrassen med en terrassevarmer?

Den klassiske terrassevarmer er den gasdrevne model, der er velegnet til at stå frit på terrassen, og som elegant skjuler gasflasken i terrassevarmerens fod. I takt med at terrassevarmere er blevet mere og mere populære i Danmark har også andre udgaver vundet indpas.

Har du fx en overdækket terrasse, er det oplagt med en hængemodel. Terrassevarmere til at hænge er ofte designet, så de ligner en lampe og dermed både pynter og skaber stemning på terrassen. Er pladsen på terrassen begrænset kan både en bordmodel, en gulvmodel og en vægmodel være gode løsninger.

Terrassevarmeren er oplagt, ligegyldigt om du lige har lagt nye terrassebrædder, eller terrassen har lidt år på bagen.

Terrassevarmer - bordmodel

En terrassevarmer i bordmodel er velegnet til dig, der har begrænset plads på terrassen, eller til dig der fx har flere terrasser, og har brug for nemt at kunne flytte varmen fra den ene terrasse til den anden.

Terrassevarmer - gulvmodel

Der findes gulvmodeller i mange forskellige størrelser. Vælger du en lille gulvmodel, har det den fordel, at du kan placere terrassevarmeren under bordet, så der skabes en dejlig varme ved både ben og fødder, som oftest er det første, man kommer til at fryse. Se fx denne praktiske terrassevarmer i gulvmodel, der endda også kan anvendes til indendørs brug.

Brug for hjælp til at vælge den rigtige terrassevarmer?

Har du brug for rådgivning til at vælge den rette terrassevarmer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig med at gøre sommeraftener lidt lunere.

Se også vores udvalg af Solvogne | Hængekøjer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.