Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Persondatapolitik

Generelt om persondata

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden www.10-4.dk.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at 10-4 behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.
10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S, Enghavevej 17, 6950 Ringkøbing er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger og al henvendelse som spørgsmål eller bemærkninger til denne personalepolitik, eller hvis du vil gøre brug af dine rettigheder som ses under afsnittet rettigheder, skal dette ske på mail persondata@10-4.dk.

Hvad er persondata

Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata

Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • - gennemfører køb eller anvender 10-4 hjemmeside
  • - tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS)
  • - sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback
  • - deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

Når du gennemfører et køb på 10-4.dk's webshop indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

Når du bruger 10-4’s hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til statistik, analyse og forbedring af hjemmesiden, for at give dig som bruger en bedre oplevelse. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmeside, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook.

Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mail eller SMS, indsamler vi de oplysninger, som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil (typisk navn og e-mailadresse). Gennem dine handlinger på 10-4’s hjemmeside og tjenester, udleder vi desuden dine præferencer og interesser. Vi indsamler også din indkøbshistorik, både online og offline. Dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig. Læs mere om vilkår for marketingmeddelelser.

3. parter

Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende:
• Enheder internt i Ringkøbing Tømmerhandel A/S.
• Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere varer og/eller services, som du har bestilt eller tilmeldt dig, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Det gælder fx distributører.
• Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser. Det gælder bl.a. Google Analytics og Trustpilot.

Opbevaring og sletning af persondata

Personoplysninger relateret til køb foretaget på hjemmesiden opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager.
Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes.
Personoplysninger relateret til skriftlige forespørgsler eller generelle henvendelser og der ikke vedrører et købsforhold slettes efter 3 måneder.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen persondata@10-4.dk.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookiedeklaration

Vilkår for marketingmeddelelser

Vi, 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S, eller tredjepart på vores vegne, kan kontakte dig med meddelelser om tilbud, produkter, arrangementer, konkurrencer og nyheder. Vi kan kontakte dig gennem de kanaler, du vælger, såsom e-mail, SMS eller brev. Vi kan også vise dig marketingmeddelelser på digitale sociale medier. Meddelelser kan relatere sig til din adfærd på vores hjemmesider/webshop, f.eks. meddelelser om ”forladt indkøbskurv”.

For at give dig den bedste personlige oplevelse og for at finde ud af, hvilke af vores produkter og tjenester, du kunne være interesseret i, vil vi oprette en profil for dig baseret på de oplysninger, vi har om dig. Adgangen af din persondata er begrænset til personer, der har formål med behandlingen af oplysningerne.

For at oprette denne profil, vil vi gemme og analysere de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, herunder:

  • - Navn, postnummer, og e-mailadresse. Vi gemmer også dit telefonnummer, hvis du vælger at blive - kontaktet pr. SMS
  • - De præferencer og interesser du enten har oplyst til os gennem din profil/konto eller dem, som vi har udledt gennem dine registrerede handlinger på 10-4 websites (hvor vi kan bruge cookies); og din indkøbshistorik, både online og offline
  • - Fødselsdato, så vi kan sende dig en fødselsdagsnyhedsmail
  • - IP-adresse

Disse personlige oplysninger vil 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S analysere med henblik på at målrette og tilpasse vores markedsføring og dermed sikre, at du får den bedste personlige oplevelse.
Er du også oprettet som kontokunde hos 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S, vil vi desuden bruge oplysningerne på din konto til at opbygge din profil.

Vi vil opbevare de profiler, vi opretter, sikkert, og vi vil ikke dele dem med andre tredjeparter end de samarbejdspartnere, vi anvender til at yde service på vores vegne. Vi vil kun kontakte dig med marketingmeddelelser via de kanaler, du har valgt, såsom e-mail, SMS eller brev. Hvis du ønsker at afmelde eller fravælge en bestemt kanal, skal du følge de trin, der er i den bestemte meddelelse eller skrive til info@10-4.dk. For yderligere oplysninger, herunder hvordan du kan håndhæve dine rettigheder i forhold til de personlige data, vi har om dig, kan du læse vores Persondatapolitik.

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 24. november 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.