Affaldssortering

Et affaldssystem i hjemmet er en løsning med forskellige muligheder med skraldespande, der hjælper husholdningen med at sortere og adskille forskellige typer affald og genanvendelige materialer direkte i køkkenet. Systemet er designet til at gøre det nemmere at håndtere affald i hjemmet på en miljøvenlig måde og kan omfatte forskellige spande og funktioner.

Affaldssortering i hjemmet

Typisk inkluderer affaldssystemet flere spande eller bøtter, hvor hver spand er dedikeret til en bestemt type affald f.eks., papir, plast, organisk affald osv. Spandene kan være farvekodede, mærkede eller poserne er i forskellige farver, for at gøre det klart, hvilken type affald der skal i hver spand og for at lette en korrekt sortering. Spandene er designede til at passe ind i køkkenkabinetter eller under vasken for at spare plads og holde køkkenet ryddeligt. 

Et låg eller andre lukkemekanismer hjælper med at holde lugte inde og kan også være designede, til at være lette at åbne, når hænderne er fulde. Nogle systemer har et udtrækssystem, så spandene let kan trækkes ud, for nem adgang og derefter skubbes tilbage på plads, når de ikke er i brug. Det gør arbejdet lettere især, hvis der er flere i husstanden til at udføre sorteringen af affaldet i hjemmet.

Har du ikke plads til et udtrækssystem, har du også mulighed for at udnytte pladsen på f.eks. skabslåben under vasken, hvor du kan hænge et affaldsstativ.

Fordele ved affaldssortering i køkkenet

Affaldssystemet medd sortering i forskellige spande, gør det lettere at genanvende og kompostere affald fra husholdningen, hvilket reducerer mængden af affald, der ender på lossepladser. Dertil kan du gøre det lettere at leve op til den sortering der er i din kommune. Alle i husstanden får et ansvar for at adskille affaldet ved kilden, hvilket hjælper med at uddanne husstandsmedlemmer (især børn) om vigtigheden af affaldssortering og genanvendelse. Da sorteringen er køkkenet, har man behov for at holde affaldet organiseret og indkapsle lugte fra affaldet, hvilket bidrager til et renere køkkenmiljø. Når sorteringen er i køkkenet, så holder affaldssystemet køkkenet ryddeligt og organiseret ved at skjule affaldsspandene.

Blandt mulighederne er affaldssystemer med udtræk i størrelserne 2x7,5 liter, 3x10 liter eller 3x10 liter.

Køb vores udvalg af affaldssække i størrelsen 100 liter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.