Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Damp- og vindspærre

Dampspærre og vindspærre er gode investeringer i din bolig, idet de både fremmer et godt indeklima og kan være med til at sænke din varmeregning.

Se hele udvalget nedenfor:

Isolér og spar penge

En dampspærre er en damptæt membram, som forhindrer, at den fugtige luft inde i boligen presses ud i husets vægge og tag. Oplagte steder at isætte en dampspærre til at sikre lufttætheden inkluderer alle steder hvor der indgår træ og isolering i konstruktionen. Ved at bruge en dampspærre fra fx DAFA, Icopal eller Eric Storm undgår du at eventuel fugt skaber mug, råd og skimmelvækst.

En vindspærre fra fx Icopal anvendes til at sikre, at kold luft ikke trænger ind i isoleringen og dermed reducerer isoleringsevnen. Vindspærren er særligt brugbar i lette ydervægskonstruktioner, herunder fx træfacader.  

Info om producenterne
DAFA er specialister i at tætne, dæmpe og beskytte ifm. med byggeprojekter. Således producerer de en lang række produkter til bl.a. tætning af klimaskærme, tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage samt aluminiumsprofiler.

Dana Lim er Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent. 

Eric Storm udtænker og udvikler komplette produkt- og logistik-løsninger til byg, agro og industri.

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger.

Nedenfor kan du se video fra Icopal om hvordan en dampspærre virker: 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den damp- eller vindspærre der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Døre | Tag | Isolering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.