Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Lecablokke og fundablokke

Når du skal i gang med at lave et fundament får du brug for enten lecablokke eller fundablokke. Leca- og fundablokke er to meget forskellige materialer, som hver især har gode kvaliteter.

Lecablokke og fundablokke findes i mange udgaver hos 10-4.dk

Fundablokke bruges til at etablere en mur. Ved at lægge fundablokke i bunden, for derefter at lægge kamstål og fylde beton i, får du en stabil og holdbar væg.

Lecablokke lægges typisk i soklen, men kan sågar bruges til at opbygge en hel mur. Leca er et naturprodukt, og har en isolerende effekt. Alle blokke- og leca produkter er produceret i en kraftig og slidstærk kvalitet.

Fundamentet på et hus er ofte lavet af beton, som understøtter husets bærende vægge og forhindrer det i at synke sammen og slå revner. Beton er dog ofte meget koldt og leder kulde godt, og for at undgå, at huset får fugtskader, samt føles koldt og klamt, kan man anvende Lecablokke. Lecablokke er fremstillet af beton, hvori der blandet varmebehandlet ler, som gør blokken meget holdbar, let og nem at arbejde med.

Ved at anvende Lecablokke i fundamenter forebygger man således denne kuldebro mellem fundament og husets vægge, og sikrer et behageligt indeklima.

Fundablokke, der ligner bogstavet H og derfor også kaldes H blokke, er lavet af beton og anvendes primært til opbygning af fundamenter, hvor de kombineres med armeringsjern og flydende beton. Blokkene kan dog også bruges til eksempelvis en støttemur i haven. 

Hvis du har spørgsmål hjælper vi dig!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de lecablokke og fundablokke der passer bedst til det du skal bruge dem til.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.