Garderobe og opbevaring

Brug en garderobe indretning til at organisere dit tøj og tilbehør på en effektiv og skønsom måde overfor tøjet. Se vores udvalg af fritstående og væghængte garderobeindretninger.

Filter:

Lav en effektiv og god indretning af din garderobe til dit tøj 

Har du en velfungerende garderobe indretning kan du nemt finde det tøj, du leder efter, og samtidig minimere tiden det tager at klæde dig på om morgenen. Samtidig kan du også undgå krøllet tøj, hvis din påklædning kræver det. En vigtig del af en god garderobe indretning er at have en fast plads til hver type tøj og tilbehør. For eksempel kan du opdele din garderobe i kategorier såsom hverdagstøj, festtøj og træningstøj, eller du kan opdele tøjet efter farve eller sæson. Dette gør det nemt at finde tøjet, når du har brug for det.

En velfungerende garderobe indretning kan også hjælpe dig med at opdage tøj, du ikke længere bruger eller har brug for. Ved at fjerne tøj, du ikke længere bruger, kan du skabe mere plads i din garderobe og samtidig gøre det lettere at finde det tøj, du faktisk bruger.

Skal du indrette garderoben kan du gøre det ved en fritstående eller en væghængt garderobeindretning. Og er du usikker på hvordan du får taget de rigtige mål, så lærer du mere i vores guide til hvordan du måler op til en Elfa garderobeløsning.

Får du brug for at kombinere Elfa trådhylder med hylder i melamin eller fyrretræ, har vi et udvalg af hylder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.