Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Aluprofiler

I denne kategori finder du vores store udvalg af Icopal aluprofiler, herunder bl.a. alukapsler, facadeinddækningsprofiler, fugeskinner, murklemskinner, skotrendeprofiler, sternrendeprofiler, sålbænkprofiler, tagfodsprofiler, vindskedeprofiler, z-profiler og alukamsøm til fastgørelse af aluprofiler. 

Det er ikke noget tilfælde, at man så ofte ser professionelle verden over bruge produkter fra Icopal. Kombinationen af høj kvalitet og et bredt sortiment af inddækningsprofiler gør mærket til en stærk løsning. Se hele sortimentet herunder, og find den Icopal aluprofil du skal bruge - selvfølgelig til en skarp pris.

Aluminiumsprofiler fra Icopal

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner. Icopal udmærker sig særligt når det gælder den sidste finish på et nyt tag eller en ny facade, hvor inddækningsprofilerne kommer til sin ret. Aluprofilernes vigtigste funktion er bortledning af regnvand, men derudover fungerer de også som vedligeholdelsesfri beskyttelse af træværk og murværk.

Icopals aluminiumsprofiler kan bruges til alle typer tag og facader, og de har altså et meget stort anvendelsesområde. De kan placeres ved vinduer, ved vinkler på tag, mellem hus og udestue og i mange andre sammenhænge. Inddækningsprofilerne er meget nemme at håndtere, idet de leveres i stykker a 1 meters længde, som typisk er tilpasset i enden, således at de konisk passer ind i hinanden. Dette gør det hurtigt og nemt at samle og montere dem.

Som standard leveres Icopal inddækningsprofiler i 0,6 mm 3S ½ hård aluminium, men på udsatte steder, hvor der stilles ekstra store krav til kvaliteten, er standarden i stedet zink.

Her på siden finder du et bredt sortiment af Icopal inddækningsprofiler:

Informationsbrochure - Icopal inddækningsprofiler

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de aluminiumsprofiler der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Tagrender | Tag | Døre og vinduer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.