Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Sådan vælger du den rigtige spånsuger

Spånsugeren fra fx Metabo kan tilsluttes de fleste former for træbearbejdningsmaskiner som fx høvle, rundsave, båndsave, båndsliber mv. Derudover er den en stor hjælp ift. at holde værksted og maskiner rene for træstøv og spåner. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du finder frem til den model, der passer bedst til dine behov.

produkter

En spånsuger kan ikke fremhæves nok, når det kommer til at arbejde med træ. Den kan mindske risikoen for sundhedsproblemer grundet støv fra træarbejde. Derudover vil spånsugeren fra fx Metabo effektivisere dit øvrige elværktøj, da maskinerne ikke længere vil blive fyldt med støv. Hvilken model du skal vælge afhænger imidlertid først og fremmest af, hvad du skal bruge den til.

Hvad er dit formål?

Måske befinder du dig på en arbejdsplads, hvor der bliver meget støvet eller hvor udluftningssystemet ikke klarer al støvet. Det kan naturligvis også være tilfældet på dit hjemmeværksted. 

Et af de afgørende punkter er naturligvis, hvor krævende dine arbejdsopgaver er. Skal du fx bruge støvsugeren på et industriværksted, vil en større model fra fx Metabo med øget sugekræft og større spånpose være oplagt til de lidt større spåner fra mere omfattende opgaver. Til hobbybrug kan en mindre model sagtens overkomme træstøvet fra fx båndsaven, rundsaven eller båndsliberen.

Hvor ofte skal du bruge spånsugeren?

Arbejder du med træ, vil en spånsuger fra fx Metabo - uanset hvor hyppigt du høvler, skærer eller sliber - forbedre dit arbejdsmiljø og holde værkstedet rent. Derfor vil spånsugeren som oftest være en rigtig god investering, der både kan spare dit helbred, og gøre dig og dine træbearbejdningsmaskiner mere effektive.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den spånsuger, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.