Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Betonsliber

Betonsliberen er ideel til overfladebehandling af diverse overflader. Betonsliberen kan fx udrette ujævnheder i beton eller slibning af gulve. Se udvalget af betonslibere herunder.

produkter

Betonsliber billigt hos 10-4.dk

Hos 10-4 har vi en betonsliber så du kan få et lækkert resultat. En betonsliber bruges, hvis du skal lave overfladebehandlinger på enten gulve eller vægge. Betonsliberen bruges således til afkantning, afgratning og afslibning af større og mindre ujævnheder i beton. Når du er færdig med betonsliberen, kommer du til at have en fuldstændig glat og pæn betonvæg, eller betongulv, som du så kan komme i gang med.

Betonsliber fra Eibenstock

Hos 10-4 forhandler vi et mærke, nemlig Eibenstock. Eibenstock betonslibere er særligt kendt for deres høje kvalitet og det gode resultat de leverer når du er færdig med dem. Du kan altså være fuldstændig sikker på den gode kvalitet og det tilfredsstillende resultat til sidst.

Når du køber en Eibenstock betonsliberen får du også en sliber med vibrationsdæmpning. Vibrationsdæmpningen gør at betonsliberen ikke vibrerer særligt meget i dine hænder, så dine led i dine hænder og håndled bliver skånet for slid. Så kan du også arbejde mere effektivt i længere tid.

Prismatch

Vores betonsliber har desuden prismatch, så du har garanteret den bedste pris, og den bedste handel på 10-4.dk. Så behøver du ikke at bruge en masse tid på at lede efter den samme betonsliber på flere hjemmesider. Så kan du komme i gang med arbejdet i god tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.