Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Sprøjtepistol

Det kan være svært at opnå en helt glat overflade, hvis man maler med en rulle eller pensel. - Og det er her, sprøjtepistolen kommer ind i billedet. Hos 10-4 finder du de bedste sprøjtepistoler fra bl.a. Bosch eller Earlex, og nedenfor får du en guide til, hvordan du vælger den rette til dine behov.

produkter

Sådan vælger du den rigtige sprøjtepistol

Det er ikke nødvendigt at være uddannet maler for at kunne male pænt med en sprøjtepistol - tværtimod er det ganske enkelt at opnå flotte og glatte flader med en sprøjtepistol fra fx Bosch eller Earlex. Hvilken model du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilke maleropgaver du forventer at skulle løse med din nye sprøjtepistol.

Hvad er dit formål?

En ordentlig sprøjtepistol er guld værd i mange henseender, herunder hvis du skal male/påføre:

  • Profilbrædder
  • Hegn
  • Stakitter
  • Møbler
  • Listeloft
  • Radiatorer
  • Udvendig træbeklædning
  • Træbeskyttelse, fx til træterrassen

Generelt gælder det, at sprøjtepistolen er et oplagt valg til emner med kringelkroge, hvor det ganske enkelt er for besværligt at bruge pensel. Mens den også er god til præcis maling af hjørner og kanter, kan du endda også bruge sprøjtepistolen til store, glatte vægflader, hvis du vælger den rigtige.

Hvor ofte skal du bruge sprøjtepistolen?

Mens sprøjtepistolen fra fx Bosch eller Earlex er nem at bruge, og du slipper for penselspor eller små dupper efter malerrullen, er der typisk længere forberedelsestid til opgaven. Den efterfølgende rengøring af værktøjet kan ligeledes være lidt tidskrævende. Valget af sprøjtepistol kommer dermed til at afhænge af, hvor ofte du skal bruge den, for mens det kan tage tid at komme igang, vil du vinde meget tid tilbage, hvis du hyppigt skal male fx møbler eller udføre malearbejde på svært fremkommelige steder.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den sprøjtepistol, der bedst passer til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.