Grundmursplader

Beskyt din bolig mod fugtgennemtrængning i grundmure og sokler med diffusions- og vandtætte grundmursplader fra Isola. Pladerne har lang levetid, kræver ingen vedligeholdelse og kan monteres hurtigt uden brug af specialværktøj.

Isola grundmursplader - beskyttelse mod fugtgennemtrængning

Grundmursplader fra Isola anvendes ved nyopførelser, såvel som renoveringsopgaver, og yder effektiv fugtbeskyttelse og ventilation af f.eks. fugtige indvendige kælderydervægge. Det gør de ved at lede vand og fugt væk fra bygningens fundament og kælder. Isolas grundmurspladernes høje trykstyrke gør desuden produktet velegnet som isolerings og ventilationslag under flydende gulvkonstruktioner. Isola er derudover stød- og trinlydsdæmpende, og da pladerne er udført i HD polyethylen med ca. 7 mm høje knopprofiler, sikres en optimal ventilation mellem kældervæg/sokkel og Isola Baros pladerne. 

Isola grundmursplader er sorte og fås i bredden 100, 165 og 200 cm. Længden er 20 meter.

Hvilke fordele er der ved en grundmursplade?

Grundmursplader er en vigtig del af et effektivt vandtætningssystem for bygninger, især i områder, hvor vand i jorden kan være et problem. De hjælper med at beskytte mod vandskader og sikrer, at kælderen og fundamentet forbliver tørt og sikkert. Du får følgende fordele.

  • Forebygger skader
    • Hjælper med at forebygge vandskader og fugtproblemer i kælderen.
  • Forlænger levetiden
    • Beskytter fundamentet og kan forlænge levetiden for bygningens struktur.
  • Forhindrer skimmel
    • Ved at holde fugt væk hjælper pladerne med at forhindre vækst af skimmel og mug.

Grundmursplader placeres typisk på ydersiden af kældervæggene og under jordoverfladen. De arbejder sammen med et dræningssystem for at lede vand væk fra bygningens fundament. 

De installeres ofte under konstruktionen af nye bygninger. Men kan også tilføjes til eksisterende bygninger, som en del af en renovering eller for at løse fugtproblemer.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de Isola grundmursplader der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig! 

Se også vores udvalg af Mursten | Rockwool isolering | Byggeplader

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.