Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

VVS

Find alt i varme, ventilation og sanitetsteknik lige her hos 10-4. Fra armaturer og brusesæt til radiatorer og toiletter – du behøver ikke lede længere efter kvalitetsprodukter til både badeværelse, køkken, kloak og afløb.

Billig VVS - udvalgte produkter

VVS kan med fordel købes på 10-4.dk, da vi samarbejder med førende producenter, heriblandt:

Armatur

Hos 10-4 kan du købe badeværelsesarmatur, brusearmatur og køkkenarmatur fra markedets førende producenter. Det brede sortiment inkludere bl.a. mærker som Damixa og Grohe.

Baderumstilbehør

Under denne kategori kan du finde et stort udvalg af tilbehør til badeværelset som inkluderer:

Udvalget består af de bedste produkter fra de førende producenter, herunder Adora og Target. Så søger du tilbehør til baderummet/badeværelset i høj kvalitet til billige priser, så har 10-4 produktet.

Blandingsbatteri

10-4 tilbyder et bredt udvalg af blandingsbatterier fra nogle af landets førende producenter som bl.a. Grohe, Adora, Target og Geyser.

Så står du og mangler et flot blandingsbatteri til billige priser, kan du købe blandingsbatterierne her.

Brusesæt

Under denne kategori finder du produkter som brusesæt og brusestangssæt af god kvalitet til billige priser. Brusesættene hos 10-4 er produceret af nogle af landets førende producenter, herunder Adora, Geyser, Grohe m.fl.

Køb din nyt nye brusesæt hos 10-4.dk og få leveret til døren.

Brusetilbehør

Hos 10-4 kan du finde et bredt udvalg af brusehoveder og bruseslanger, som passer perfekt ind på dit badeværelse. Produkterne findes i et bredt udvalg fra de førende mærker, som bl.a. Adora, Grohe og Target.

Gulvafløb

10-4 tilbyder flotte og billige gulvafløb af kvalitet til vådrum. Find dit nye gulvafløb af høj kvalitet og flot design hos 10-4.dk og køb allerede i dag.

Håndklædetørrer

Der findes ikke noget bedre end et lunt håndklæde at tørre sig i efter et langt bad.

Køb din nye håndklædetørre hos 10-4, hvad end den skal være hvid eller krom.

Håndvaske

Hos 10-4 sælger vi bl.a. håndvaske fra schweiziske Laufen. Virksomhedens kernekompetence er deres knowhow inden for produktion af sanitetsartikler.

Gennem mere end 100 år har Laufen anvendt de ældste kendte formbare materialer til at fremstille innovative sanitetsprodukter på topmoderne fabrikker, som bærer præg af den traditionsrige schweiziske præcision.

Kloak og afløb

Under denne kategori tilbyder vi bl.a. faskiner og rensebrønde, ligesom kvalitetsvandlåse og gulvafløbsbrønde er med i vores sortiment. Vi samarbejder med en række førende producenter, herunder Wavin, som er Danmarks største producent af solide og sikre rørsystemer i plast.

Pexrør

10-4 tilbyder kun VA-godkendte Pex multirør, som desuden har iltbarriere for varmeanlæg. Gulvvarmeslangerne finder du i størrelserne henholdsvis 16- og 20 mm. Find det pexrør du skal bruge hos 10-4.dk til en skarp pris. 

Radiatorer

I denne kategori finder du både olieradiatorer, el radiatorer og klassiske vandbårne hvide radiatorer i flere forskellige størrelser. 10-4 tilbyder kvalitets radiatorer til billige priser fra bl.a. mærker som Schneider og Plein Air.

Rør og fittings

Det er altid vigtigt at finde de rigtige rør, samlinger og tilbehør til ens kommende rørsystem. Hos 10-4 kan du finde alt her indenfor inkl. komplette rørsæt fra Danmarks førende producenter som Geyser, Unipuk, Vvs Trading union m.fl.

Scanbad badeværelsesmøbler

Scanbad er dansk design og håndværk i høj kvalitet. Firmaets mål er at skabe smukke og funktionelle badeværelser, der giver øget komfort og øger boligens værdi.

Stålvaske

10-4 tilbyder stålvaske fra Eurodomo og Franke til gode priser. Stålvaskene kan du få både i mat eller blankt design samt med prop eller strainer. Køb din nye stålvask hos 10-4 allerede idag og få leveret til din dør.

Toiletsæder

I denne kategori finder du bl.a. det smarte softclose sæde fra Gustavsberg. Det svenske firmas forretningsidé er nemlig at producere nyskabende badeværelsesløsninger, der er med til at gøre hverdagen lettere og mere afslappende. Virksomheden kombinerer høj kvalitet og smarte funktioner med nordisk design, hvilket det har gjort i snart 200 år.

Ventilation og indeklima

På 10-4.dk finder du flexslanger der kan bruges ifm. aftræk fra fx emfang og køkken. Slangerne er produceret af danske Duka, som tilstræber at optimere ventilationen i danske boliger ved at udvikle løsninger, som giver bedre komfort og et lavere energiforbrug.

Om producenterne

Herunder kan du læse om flere af de producenter vi samarbejder med, for at kunne tilbyde dig markedets bedste VVS produkter:

Adora

Adoras produkter er udviklet i Danmark og er formgivet i et eksklusivt design. Inspirationen er hentet i det skandinaviske landskabs skiftende udseende, hvilket kommer til udtryk i alt fra brusestangssæt og håndklædestænger til armaturer.

Damixa

International og højteknologisk virksomhed som går op i, at designet giver mening. Dette har bl.a. betydet, at firmaet, som også er meget miljebevidst, er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award.

Galzone

Det danske firma producerer udelukkende bæredygtige produkter, hvilket også har gjort dem efterspurgte i udlandet. 10-4.dk fører bl.a. toiletbørster og pedalspande, som du utvivlsomt vil være bekendt at have til at stå på badeværelset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.