Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Linjedræn

Har du problemer med regnvand der samler sig og gør skade på husets sokkel eller kælderen? ACO linjedræn kan afhjælpe med dette problem.

Se vores udvalg og læs mere om ACO linjedræn længere nede.

produkter

ACO linjedræn - Dræn regnvandet på terrassen, i indkørslen osv.

ACO linjedræn er et særdeles effektivt og tilmed elegant måde at lede regnvandet ned i kloakken og ikke i kælderen eller andre steder hvor det skader. I Danmark har vi i snit 179 regnvejrsdage, hvor det vil være en fordel at have en effektivt drænsystem. De linjedræn du finder her på 10-4 kan bruges både til private husstande og boligområder og til store områder med høj belastning og store regnmængder. 

ACO linjedræn kan erstatte eller supplere en faskine og kan tilkobles eksisterende drænrør. Med ACO linjedræn kan du undgå skader på veje, huse og andre bygninger forårsaget af oversvømmelser på grund af høj vandstand.

ACO NORDIC tilbyder render i forskellige materialer, såsom polymerbeton og 100% genanvendt plastik. Riste findes i støbejern, galvaniseret stål, og komposit. ACO er verdensledende inden for linjeafvandingssystemer og tilbyder render og riste med en lang række fordele i forhold til æstetik, hydraulisk kapacitet, nem installation og vedligehold.

Hexaline - Klassisk og enkelt

Hexaline letvægtsdrænet består af 100% stærkt genanvendeligt plast. Systemet er nemt at håndtere og tilpasse, så det passer til netop dit projekt. Systemet fungere på den måde, at man vælger et dræn, en rist og derefter det ønskede tilbehør. 

Euroline - Æstetisk og ekstra stærkt

Med sit brede tilbehørsprogram er Euroline det fleksible drænsystem, der er bygget op af moduler. Dette gør også, at Euroline drænsystemet er let at sammensætte samt tilpasse i den ønskede længde. Samtidig er systemet let at samle og montere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.