Win sternbeklædning

Om du er ved at bygge nyt hus eller bare skal renovere, så er det værd at tage et kig på Win sternbeklædning. Win Sternbeklædning kan let påsættes sternbrædderne, og så er det samtidig vedligeholdelsesfrit.

Win Sternbeklædning - Sort alu eller forpatineret zink

Win Sternbeklædning er et nemt og stilfuldt alternativt til behandlede sternbrædder. Win Sternbeklædning er super enkelt at montere: man skruer ganske enkelt pladerne fast på sternen, hvorefter man skubber den næste plade ned over, således at pladerne dækker over skruerne. Dette er en lille detalje der løfter facadens samlede visuelle udtryk. Win sternbeklædning kan selvfølgelig også bruges til vindskede. Du får en beklædning af dine sternbrædder som er både smuk og vedligeholdelsesfri, og du skal ikke tænke på at træbehandle hvert eller hvert andet år.

Win sternbeklædning kan fungere flot som kontrast til en kalksandsten- rødstens- eller gulstensmur. Den kan også fuldende en mere moderne facadebeklædning, hvor der fx er valgt en pudset løsning.

Hver pakke indeholder 5 stk. som dækker 2,05 meter. Kan leveres i farverne sort alu og forpatineret zink, i højderne 200 mm. - 250 mm. - 333 mm.

Start-/endefals, indvendig fals, udvendig fals, kipfals og monteringsskruer købes separat. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den form for terrasseopklodsning, der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se udvalget af Win sternbeklædning i forpatineret zink

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.