Komposit terrassebrædder

Komposit terrassebrædder ligner brædder af naturligt træ, men er en sammensætning af 60% træ, 35% plastik og 5% bindemiddel og farve, hvis du f.eks. vælger komposit terrassebrædder fra Wimex Glyngøre Superb. Med komposit terrassebrædder får du træets naturlige og tidløse look, plastikkens langtidsholdbare kvaliteter og bedst af alt en minimal vedligeholdelse. Komposit terrassebrædder monteres let og enkelt som en traditionel træterrasse.

Filter:
Sortering:
18 produkter

Stort udvalg af komposit terrassebrædder og -planker

Terrassen er for mange synonym med hygge og festlige stunder, og et sted vi nyder at tilbringe tid med venner og familie, når vejret tillader det. Således er det også et sted, som mange prioriterer at gøre indbydende og hyggelig.

Se vores nye terrassekatalog

Se den nye terrasseavis

Hos 10-4.dk anerkender vi præmissen, og har derfor samlet et lækkert udvalg af markedets absolut bedste og billigste komposit terrassebrædder eller komposit brædder, der ikke nok med at være billige også er af højeste kvalitet. Komposit terrassebrædder er et blandingsprodukt og består af træ, plastik og bindemiddel, der giver en stærk overflade, der både er modstandsdygtig over for al slags vejr samt angreb af diverse insekter.

Vores udvalg af komposit terrassebrædder kommer fra Wimex, med terrassebrædder i længden 360 cm, UPM Profi komposit terrassebrædder i længden 400 cm, Plus terrassefliser i størrelsen 30x30 cm samt et stort udvalg af tilbehør. Rent farvemæssigt finder du farver i koks, sort, Californian Oak, Nordish Ash og Brazilian Walnut.

Komposit terrassebrædder

Hvorfor skal du vælge komposit brædder?

Der er mange fordele ved at vælge komposit brædder til dit næste terrasseprojekt. Nedenfor får du to seks skarpe og gode grunde til at vælge komposit terrassebrædder.

 1. Ikke giftigt og familievenligt. Består af genanvendt plastik samt træ eller papir.
 2. Ved at blande de naturlige fibre med PE-lim opnås et stærkt og fugtresistent produkt, der samtidigt ikke kræver vedligeholdelse så som nedslibning eller oliering (dog påkræves rengøring ift. at undgå svamp).
 3. Længere holdbarhed end almindeligt træ og større modstandsdygtighed overfor vejr og vind.
 4. Utroligt modstandsdygtigt overfor insekter som termitter.
 5. Afgiver meget få splinter, så både du og børnene ubekymret, kan rende barfodet rundt på terrassen.
 6. De har ofte en skridsikker overflade som gør dem sikrere at gå på, især i våde forhold.

Hvad er komposit terrassebrædder lavet af?

Der findes forskellige teknologier til at fremstille komposit terrassebræder og hos 10-4.dk får vi brædderne fra producenterne Wimex og UPM. 

Komposit terrassebrædder fra Wimex

Vælger du et komposit terrassebrædde fra Wimex, så er det fremstillet af træfibre sammensat med HDPE- plast (genbrugsplast) og additiver som bindemiddel, UV-stabilisatorer og farvepigmenter. UV-stabilisatorer og farvepigmenter tilsættes produktionen for at undgå at du skal behandle brædderne. Træfibrene er overskud fra møbel- og/eller gulvproduktion og er fra enten nåle-, poppel- eller egetræ, da de arbejder mere stabilt end for eksempel bambus. Plastfibrene er 1. generations genbrugsplast og kommer typisk fra fødevareindustrien som sikrer en ensartet kvalitet. Det sikrer et holdbart terrassebrædde som er let at vedligeholde.

Sammensætningen af indhold i de forskellige varianter af Wimex komposit terrassebrædder varierer, og og for at give dig et indblik, er det fordelt således ved 2 af varianterne.

 • Wimex Fur Superb er 35% HDPE (plastik), 55% træfibre og 10% tilsætningsstoffer 
 • Wimex Glyngøre Superb er 35% HDPE( plastik), 60% træfibre og 5% tilsætningsstoffer

Komposit terrassebrædder fra UPM Proofi

Et komposit terrassebrædde fra UPM Proofi er fremstillet af omkring 75% genbrugspapir og postindustrielt europæisk papir og plastbaseret affald. Til sammenligning kan man sige at til 35 m2 er der brugt ca. 500 kg affald. Terrassebrædderne har en mat overflade og et moderne trægulvslook. Diskret trætekstur og venlig overfor bare fødder. Kræver meget lidt vedligeholdelse, men en regelmæssig rengøring og korrekt pleje er nødvendig, for at bevare det udseende de har i dag. UPM Profi Piazza er særligt modstandsdygtigt overfor misfarvning, som dog fremskyndes på placeringer med en stærk UV stråling. Der er 25 års garanti mod falmen og pletter til privat brug og 20 års garanti til kommerciel brug. 
Du kan designe din kompositerrasse fra UPM med terrasseplanlæggeren og få et overblik over forbruget og udseende.

UPM komposit terrassebrædder hos 10-4.dk

Plus komposit terrasse fliser

Som alternativ til komposit terrassebrædder, kan du få terrasse fliser i flere farver og i størrelsen 30x30 cm, som kan monteres i mønster eller i lige linjer. Terrasse fliser er velegnede til  mindre terrasser, balkoner, altaner og udstuer og samles med et klik system uden brug af værktøj. Fordelen er at det er nemt at lægge og at du kan lave et mønster efter behov.

Hurtige tips til rengøring og vedligeholdelse

 • For at minimere behovet for at vaske terrassen, skal du regelmæssigt feje blade og andet affald væk fra terrassen.
 • Som regel er varmt vand og en blød børste nok til at fjerne støv og andet skidt. Du kan også bruge almindeligte rengøringsmiddel fra husholdningen.
 • Hvis brædderne trænger til en grundigere rengøring, kan du i følge UPM bruge en højtryksrenser på deres terrassebrædder, dog med max tryk på 80 bar, max 40 grader varmt vand og stråledysen skal være på en minimum afstand af 35 cm.
 • Brug ikke skuresvampe og blegemidler, som vil beskadige overfladen.

Læs den specifikke vejledning som følger med produktet.

Få overblikket med Google Earth og opmål terrassens kvadratmeter

Sådan kan du opmåle din terrasse med Google Earth, men det kræver at du gør det på desktop.

 1. Gå til Google Earth
 2. Tryk på søg ikonet øverst i venstre hjørne og indtast vejnavn, husnummer og postnummer
 3. Vælg adressen. Og så ser du adressen i et luftfoto
 4. Vælg lineal ikonet øverst i venstre hjørne
 5. Zoom ind på den ønskede placering af terrassen
 6. Klik med musen i et hjørne af det område, som skal opmåles, og klik videre rundt langs kanten, indtil området er indrammet.
 7. I øverst højre hjørne ser du områdets m2 og omkredsen.

Du kan læse mere om, hvilke fordele der er ved at vælge terrassebrædder af træ og hvilke træsorter du kan vælge.
Vi har lavet en guide til planlægning og montering af din terrasse, hvor du får det fulde overblik over mulighederne til en terrasse af træ eller komposit.

Vidste du, at du også kan få komposit havehegn?

Hvis du har en komposit terrasse, så kan du supplere med et matchende komposithegn. Således skaber du en harmonisk æstetik, hvor både terrassen og hegnet matcher i udseende og materiale. Komposithegn er holdbare, modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger og kræver minimal vedligeholdelse, ligesom kompositterrassen. Og så er de lavet af genbrugsmaterialer. Ved at vælge komposit til både terrasse og havehegn sikrer du et ensartet og sammenhængende udseende, samtidig med at du får de praktiske fordele ved holdbarhed og lave vedligeholdelsesbehov. Alternativt kan du vælge et glashegn, hvis du ønsker et lettere udtryk.

Du kan lære mere om valg af havehegn i vores guide til valg af havehegn.

Billige komposit terrassebrædder i god kvalitet

Hos 10-4.dk finder du ikke blot et stort udvalg af komposit terrassebrædder, vil tilbyder dig et udvalg af terrassebrædder i både høj kvalitet og til billige priser. For at gøre det nemt for dig at finde de billigste tilbud, har vi mærket vores bedste priser med 'Billigst på Pricerunner'. Desuden har vi mærket vores mest populære typer med markatet 'Bestseller'.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de komposit terrassebrædder der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til den rigtige løsning.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Er komposit billigere end træ?
Hos 10-4.dk kan du få kompositbrædder i god kvalitet til priser pr. meter i prisintervallet 78-100,- Vi har også træterrassebrædder i mange varianter og prisen pr. meter er i de billigste trykimprægnerede varianter fra ca. pr. meter 12,- Tager du sibirisk lærk, thermowood, Cumaru, Jatoba eller Ipé ligger de fra ca. 49,- til 159,- Derfor er træterrassebrædder billigere pr. meter, men det handler meget om dit personlige ønske til en flot terrasse.
Hvilke kompositbrædder er bedst?
Hos 10-4.dk er komposit terrassebrædder fra UPM Proofi vores bedste. De er fremstillet af ca. 75% genbrugspapir og postindustrielt europæisk papir og plastbaseret affald. Til sammenligning kan man sige at til 35 m2 er der brugt ca. 500 kg affald. Terrassebrædderne har en mat overflade og et moderne trægulvslook. Diskret trætekstur og venlig overfor bare fødder. Kræver meget lidt vedligeholdelse, men en regelmæssig rengøring og korrekt pleje er nødvendig, for at bevare det udseende de har i dag. UPM Profi Piazza er særligt modstandsdygtigt overfor misfarvning, som dog fremskyndes på placeringer med en stærk UV stråling. Der er 25 års garanti mod falmen og pletter til privat brug og 20 års garanti til kommerciel brug.
Hvor længe holder en komposit terrasse?
Hvis vi tager udgangspunkt i en komposit terrasse fra UPM Profi Piazz One, som du bl.a. kan få hos 10-4.dk, så er der op til 25 års garanti på pletter, falmen og struktur. Holdbarheden på en træterrasse er svær at lave, da holdbarheden er afhængig af den vedligeholdelse den har fået. Men tager vi udgangspunkt i f.eks. Jatoba terrassebrædder, så er den forventede funktionstid op til 40 år.
Er komposit godt til terrasse?
Kompositmateriale er en fremragende mulighed til terrassebyggeri. Det er holdbart, vedligeholdelsesfrit og de bruger genbrugsmaterialer. Kompositterrasser er modstandsdygtige over for vejrskader, råd og insekter. De kræver minimal vedligeholdelse og kommer i forskellige farver og stilarter. Kompositterrasser er sikre med skridsikker overflade og splintfri. Og så bruger de genbrugsmaterialer. Det er en god ide, at undersøge forskellige mærker, for at vælge det bedste kompositmateriale til ens specifikke behov og præferencer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.