Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Komposit terrassebrædder

Komposit terrassebrædder ligner brædder af naturligt træ, men er en sammensætning af 60% træ, 35% plastik og 5% bindemiddel og farve (Wimex). Med komposit terrassebrædder får du træets naturlige og tidløse look, plastikkens langtidsholdbare kvaliteter og bedst af alt - minimal vedligeholdelse. Komposit terrassebrædder monteres let og enkelt som en traditionel træterrasse.

produkter

Stort udvalg af komposit terrassebrædder og -planker

Terrassen er for mange synonym med hygge og festlige stunder, og et sted vi nyder at tilbringe tid med venner og familie, når vejret tillader det. Således er det også et sted, som mange prioriterer at gøre indbydende og hyggelig.

Hos 10-4.dk anerkender vi præmissen, og har derfor samlet et lækkert udvalg af markedets absolut bedste og billigste komposit terrassebrædder, der ikke nok med at være billige også er af højeste kvalitet. Komposit terrassebrædder er blandingsprodukt (engelsk = composite) og består af træ, plastik og bindemiddel, der giver en stærk overflade, der både er modstandsdygtig over for al slags vejr samt angreb af diverse insekter.

Vores udvalg af komposit terrassebrædder består af Wimex med terrassebrædder i længden 360 cm, UPM Profi komposit terrassebrædder i længden 400 cm, Plus terrassefliser i størrelsen 30x30 cm samt et stort udvalg af tilbehør. Rent farvemæssigt finder du farver i koks, sort, Californian Oak, Nordish Ash og Brazilian Walnut.

 

Hvorfor skal du vælge komposit terrassebrædder?

Der er mange fordele ved at vælge komposit terrassebrædder til dit næste terrasseprojekt. Nedenfor får du to fem skarpe og gode grunde til at vælge komposit terrassebrædder.

 1. Ikke giftigt og familievenligt. Består af genanvendt plastik samt træ eller papir.
 2. Ved at blande de naturlige fibre med PE-lim opnås et stærkt og fugtresistent produkt, der samtidigt ikke kræver vedligeholdelse så som nedslibning eller oliering (dog påkræves rengøring ift. at undgå svamp).
 3. Længere holdbarhed end almindeligt træ og større modstandsdygtighed overfor vejr og vind.
 4. Utroligt modstandsdygtigt overfor insekter (termitter m.m).
 5. Afgiver meget få splinter så både du og børnene ubekymret, kan rende barfodet rundt på terrassen.

 

Hvad er komposit terrassebrædder lavet af?

Der findes forskellige teknologier til at fremstille komposit terrassebræder og hos 10-4.dk får vi dem fra Wimex og UPM. 

Komposit terrassebrædder fra Wimex

Vælger du et komposit terrassebrædde fra Wimex, så er det fremstillet af træfibre sammensat med HDPE- plast (genbrugsplast) og additiver som bindemiddel, UV-stabilisatorer og farvepigmenter. UV-stabilisatorer og farvepigmenter tilsættes produktionen for at undgår at behandle bræædderne. Træfibrene er overskud fra møbel- og/eller gulvproduktion og er fra enten nåle-, poppel- eller egetræ, da de arbejder mere stabilt end for eksempel bambus. Plastfibrene er 1. generations genbrugsplast og kommer typisk fra fødevareindustrien som sikrer en ensartet kvalitet. Det sikrer et holdbart terrassebrædde som er let at vedligeholde.

 

Komposit terrassebrædder fra UPM

Et komposit terrassebrædde fra UPM Proofi er fremstillet af omkring 75% genbrugspapir og postindustrielt europæisk papir og plastbaseret affald. Til sammenligning kan man sige at til 35 m2 er der brugt ca. 500 kg affald. Terrassebrædderne har en mat overflade og et moderne trægulvslook. Diskret trætekstur og venlig overfor bare fødder. Kræver meget lidt vedligeholdelse, men en regelmæssig rengøring og korrekt pleje er nødvendig, for at bevare det udseende de har i dag. UPM Profi Piazza er særligt modstandsdygtigt overfor misfarvning, som dog fremskyndes på placeringer med en stærk UV stråling. Der er 25 års garanti mod falmen og pletter til privat brug og 20 års garanti til kommerciel brug. 
Du kan designe din kompositerrasse fra UPM med terrasseplanlæggeren og få et overblik over forbruget og udseende.

 

Hurtige tips til rengøring og vedligeholdelse

 • For at minimere behovet for at vaske terrassen, skal du regelmæssigt feje blade og andet affald væk fra terrassen.
 • Som regel er varmt vand og en blød børste nok til at fjerne støv og andet skidt. Du kan også bruge almindeligte rengøringsmiddel fra husholdningen.
 • Hvis brædderne trænger til en grundigere rengøring, kan du i følge UPM bruge en højtryksrenser på deres terrassebrædder, dog med max tryk på 80 bar, max 40 grader varmt vand og stråledysen skal være på en minimum afstand af 35 cm.
 • Brug ikke skuresvampe og blegemidler, som vil beskadige overfladen.

Læs den specifikke vejledning som følger med produktet.

 

Få overblikket med Google Earth og opmål terrassens kvadratmeter

Sådan kan du opmåle din terrasse med Google Earth, men det kræver at du gør det på desktop.

 1. Gå til Google Earth
 2. Tryk på søg ikonet øverst i venstre hjørne og indtast vejnavn, husnummer og postnummer
 3. Vælg adressen. Og så ser du adressen i et luftfoto
 4. Vælg lineal ikonet øverst i venstre hjørne
 5. Zoom ind på den ønskede placering af terrassen
 6. Klik med musen i et hjørne af det område, som skal opmåles, og klik videre rundt langs kanten, indtil området er indrammet.
 7. I øverst højre hjørne ser du områdets m2 og omkredsen.

 

Du kan læse mere om hvilke fordele der er ved at vælge en terrasse af træ og hvilke træsorter du kan vælge.
Vi har lavet en guide til planlægning og montering af din terrasse, hvor du får det fulde overblik over mulighederne til en terrasse af træ eller komposit.

 

Billige komposit terrassebrædder i god kvalitet

Hos 10-4.dk finder du ikke blot et stort udvalg af komposit terrassebrædder, vil tilbyder dig et udvalg af terrassebrædder i både høj kvalitet og til billige priser. For at gøre det nemt for dig at finde de billigste tilbud, har vi mærket vores bedste priser med 'Billigst på Pricerunner'. Desuden har vi mærket vores mest populære typer med markatet 'Bestseller'.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de komposit terrassebrædder der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til den rigtige løsning.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Er komposit billigere end træ?
Hos 10-4.dk kan du få kompositbrædder i god kvalitet til priser pr. meter i prisintervallet 78-100,- Vi har også træterrassebrædder i mange varianter og prisen pr. meter er i de billigste trykimprægnerede varianter fra ca. pr. meter 12,- Tager du sibirisk lærk, thermowood, Cumaru, Jatoba eller Ipé ligger de fra ca. 49,- til 159,- Derfor er træterrassebrædder billigere pr. meter, men det handler meget om dit personlige ønske til en flot terrasse.
Hvilke kompositbrædder er bedst?
Hos 10-4.dk er komposit terrassebrædder fra UPM Proofi vores bedste. De er fremstillet af ca. 75% genbrugspapir og postindustrielt europæisk papir og plastbaseret affald. Til sammenligning kan man sige at til 35 m2 er der brugt ca. 500 kg affald. Terrassebrædderne har en mat overflade og et moderne trægulvslook. Diskret trætekstur og venlig overfor bare fødder. Kræver meget lidt vedligeholdelse, men en regelmæssig rengøring og korrekt pleje er nødvendig, for at bevare det udseende de har i dag. UPM Profi Piazza er særligt modstandsdygtigt overfor misfarvning, som dog fremskyndes på placeringer med en stærk UV stråling. Der er 25 års garanti mod falmen og pletter til privat brug og 20 års garanti til kommerciel brug.
Hvor længe holder en komposit terrasse?
Hvis vi tager udgangspunkt i en komposit terrasse fra UPM Profi Piazz One, som du bl.a. kan få hos 10-4.dk, så er der op til 25 års garanti på pletter, falmen og struktur. Holdbarheden på en træterrasse er svær at lave, da holdbarheden er afhængig af den vedligeholdelse den har fået. Men tager vi udgangspunkt i f.eks. Jatoba terrassebrædder, så er den forventede funktionstid op til 40 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.