Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Kombokit

Imponér vennerne med en masse lækkert grej og opgrader dit værksted med et kombokit til landets billigste pris. Læs mere nedenfor.    

produkter

Kombokit fra 10-4.dk - så går du ikke ned på udstyret!

Kombokittene består af 2-8 maskiner og tilbehør, samt en praktisk taske eller kasse til opbevaring af al værktøjet.

Afhængigt af dit behov kan du fx finde et sæt med en Dewalt slagboremaskine- og skruetrækker, eller et kit med en Makita akku bore-/skruemaskine og slagskruetrækker.

Er du handyman eller -kvinde, eller måske endda professionel, som dagligt eller hyppigt løser forskelligartede opgaver, kan du med al sandsynlighed ikke nøjes med ovenstående. Derfor tilbyder vi komplette sæt med fx slagboremaskine, bajonetsav, rundsav og lampe, eller et med bore-/skruemaskine, bajonetsav, multicutter, radio og LED lygte. 

Med andre ord fører vi mange alsidige sæt, så der er noget for enhver smag. Samtidig er fordelen naturligvis, at du - uanset hvilket kit du vælger - får ekstra meget kvalitetsværktøj for pengene! 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det kombikit, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også vores udvalg af Elværktøj | VVS | Værktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.