Kombokit

Med et kombokit kan du hurtigt få et udvalg af elværktøjer til ethvert behov. Disse værktøjskasser kombinerer pladsbesparelse, bekvemmelighed og økonomisk fordel i én enhed. Uanset om du er en professionel håndværker eller en entusiastisk gør-det-selv'er, kan du stole på vores sortiment til at hjælpe dig med at tackle projekter med lethed. Opgrader dit værksted med et kombinationsværktøjskasse og få det bedste fra f.eks. Makita, Dewalt eller Bosch.

Filter:
Sortering:
40 produkter

Kombokit fra 10-4.dk - alsidigt og pålideligt i et system

Kombokittene består af 2-8 maskiner og tilbehør, samt en praktisk taske eller kasse til opbevaring af al værktøjet. Afhængigt af dit behov, kan du f.eks. finde et sæt med en Dewalt slagboremaskine- og skruetrækker, eller et kit med en Makita akku bore-/skruemaskine og slagskruetrækker.

Er du handyman eller -kvinde, eller måske professionel, som dagligt eller hyppigt løser forskelligartede opgaver, kan du med al sandsynlighed ikke nøjes med ovenstående. Derfor tilbyder vi komplette sæt med f.eks. slagboremaskine, bajonetsav, rundsav og lampe, eller et med bore-/skruemaskine, bajonetsav, multicutter, radio og LED lygte. 

Med andre ord fører vi mange alsidige sæt, så der er noget for enhver smag. Samtidig er fordelen naturligvis, at du - uanset hvilket kit du vælger - får ekstra meget kvalitetsværktøj for pengene! 

Hvorfor skal jeg anskaffe et kombokit med elværktøj?

En kombinationsværktøjskasse, også kendt som et kombokit, kan have flere fordele. Her er et kort overblik.

 • Pladsbesparelse
  • Et kombinationsværktøjskasse indeholder flere forskellige værktøjer i én enhed, hvilket sparer plads i dit værksted eller opbevaringsområde. I stedet for at have separate værktøjer spredt rundt omkring, kan du have dem alle samlet i én kasse.
 • Bekvemmelighed og mobilitet
  • Med et kombinationsværktøjskasse har du adgang til forskellige værktøjer på ét sted. Og så er kombinationsværktøjskasser normalt bærbare og har håndtag, hvilket gør dem nemme at transportere til forskellige steder.
 • Økonomisk fordel
  • Kombinationsværktøjskasser kan være en økonomisk fordelagtig løsning, især hvis du har brug for flere forskellige værktøjer. I stedet for at købe hvert værktøj separat kan du købe et kombinationsværktøjskasse, der indeholder flere værktøjer til en samlet pris, der er lavere end de individuelle køb.
 • Organisering
  • Kombinationsværktøjskasser er designede med forskellige rum, skuffer eller holdere til at holde dine værktøjer organiserede og let tilgængelige. Det gør det nemt at finde og udvælge det rigtige værktøj til opgaven.
 • Alsidighed
  • Kombinationsværktøjskasser kommer ofte med et bredt udvalg af forskellige værktøjer, såsom skruetrækkere, tænger, nøgler, sav, hammer osv. Dette giver dig mulighed for at håndtere forskellige typer opgaver og gør værktøjskassen alsidig.

Selvfølgelig afhænger fordelen ved at anskaffe sig et kombinationsværktøjskasse af dine specifikke behov og krav. Hvis du ofte udfører forskellige projekter og har brug for adgang til flere værktøjer, kan en kombinationsværktøjskasse være en praktisk og økonomisk løsning.

Køb et kombokit fra de kendte mærker Dewalt, Makita og Bosch

En kombinationsværktøjskasse fra mærker som Makita, Dewalt eller Bosch kan være en god investering, fordi de har et godt ry for holdbarhed, ydeevne og lang levetid. Det er populære mærker blandt både professionelle håndværkere og entusiaster. Deres værktøjer er designede til at imødekomme de krævende behov og standarder, der kræves i professionelle arbejdsmiljøer. Når du vælger et kombinationsværktøjskasse fra disse mærker, kan du også drage fordel af deres systemer med kompatible batterier og tilbehør. Dette gør det nemt at udvide dit værktøjssortiment i fremtiden, da du kan genbruge batterier og tilbehør på tværs af forskellige værktøjer. Makita, Dewalt og Bosch har etableret kundesupport og serviceinfrastrukturer, der kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, problemer eller reparationer. De tilbyder typisk også garanti på deres produkter, hvilket giver ekstra tryghed for køberen.

Her kan du købe et kombokit fra Makita, Dewalt eller Bosch.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det kombikit, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Elværktøj | VVS | Værktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.