Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Sådan vælger du den rigtige excentersliber

Excentersliberen bliver også kaldt rystepudserens storebror. Mens rystepudseren kører frem og tilbage, bevæger excentersliberen sig imidlertid i uregelmæssige - excentriske - baner, hvilket giver den nogle særlige fordele. 

produkter

Hvad er dit formål med excentersliberen?

Ex-center betyder uden for centrum. Den excentriske slibemaskines store fordel er, at slibeskivens centrum ikke sidder fast, men derimod roterer i en lille cirkel med en diameter på ganske få millimeter.

Hvis du vil have en maskine, der kan klare langt de fleste slibeopgaver - med undtagelse af at komme ind i hjørnerne - så er excentersliberen fra f.eks. Makita eller Festool et oplagt bud. Her får du nogle eksempler på hvad du kan bruge den smarte maskine til:

  • Afslibning af lak og maling i vinduesrammer
  • Grove slibninger, fx af gulve eller havemøbler
  • Finpudsning af fx bordplader
  • Polering, så du kan give overfladen den sidste finish

Overvej desuden følgende, inden du investerer i en excentersliber fra fx Festool eller Makita:

  • Jo større maskinens bevægelser er, desto mere effektiv resultater får du, men det bliver også et grovere et af slagsen. Mindre bevægelser sliber ikke så effektivt, men til gengæld får du et finere resultat. Størrelsen på bevægelserne kan reguleres på nogle modeller
  • Det rette tilbehør i form af kvalitets slibepapir er afgørende for, om dit projekt bliver vellykket af ej. Det kan derfor ikke svare sig, at spare på dette område 

Hvor ofte skal du bruge excentersliberen?

Forventer du kun at skulle bruge sliberen et par gange årligt, kan en mindre excenterslibermodel fra fx Makita sagtens klare jobbet, mens du ved regelmæssig brug med fordel kan investere i en endnu mere slidstærk model fra fx Festool med flere professionelle funktioner. 

Som så meget andet her i livet, får du hvad du betaler for. Den gode nyhed er dog, at vi hos 10-4 tilbyder prismatch, så du er sikret at få den billigst mulige excentersliber uanset hvilken du vælger.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den overfræser fra fx Festool eller Makita, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.