Postkassestander

Ingen postkasse uden en dertilhørende stander. Med Mefa’s Easy Mounting system bliver det ikke lettere at montere din postkasse, ligesom du på denne måde også hurtigt kan tage postkassen af og på igen, eksempelvis ifm. nytårsaften.

Køb en robust postkassestander

Køb din postkassestander hos 10-4. Uanset om du er typen der går op i farven og design, eller om du fokuserer på det praktiske gøremål, så kan du hos 10-4.dk finde præcis den postkassestander, du har brug for. Alle standerne matcher postkasserne af samme mærke, som du også finder i vores shop.

 

Stolt forhandler af postkassestandere fra MeFa

I postkassesortimentet finder du både postkasser og postkassestandere fra MeFa. Postkasser og postkassestandere fra MeFa er meget populære, og hos 10-4 tilbyder vi et bredt udvalg af disse, i forskellige farver og størrelser.

MeFa er nordens største producent af postkasser, som kendetegnes ved et skandinavisk design. Alle postkassestandere er af mærket Mefa, som sikrer dig en langtidsholdbar kvalitet, et altid unikt design og høj grad af sikkerhed.

Hos 10-4 finder du ikke blot MeFa postkasser og postkassestandere, men vi tilbyder også andre MeFa produkter som f.eks. selvklæbende foliebogstaver og monteringstilbehør.

Postkasserstander fra MeFa

Køb en Allux postkassestander

Køb din Allux postkassestander hos 10-4. Allux postkassestander er en universel postkassestander, da den kan anvendes til stort set alle postkasser fra alle fabrikanter. Når du køber din Allux postkassestander hos 10-4, leveres den med nedstøbningsjern - dermed er du sikret god stabilitet.

 

Nem opsætning af postkassestander

Med MeFa’s Easy Mounting system bliver det ikke lettere at montere din postkasse, ligesom du på denne måde også hurtigt kan tage postkassen af og på igen, f.eks. i forbindelse med nytårsaften. Med MeFa Easy Mounting undgår du samtidig det tunge jord- og betonarbejde.

Det er ikke kun opsætning af postkassestander, der bliver nem med MeFa Easy Mounting – det er samtidig også let at skifte eller flytte standeren, da man blot trækker jordspyddene op og omlægger monteringsskinnerne.

Inden opsætning af postkassestander er det vigtigt, at du sikrer, at elkabler, installationer m.m. ikke ligger i vejen, så disse ikke beskadiges.

Se med hvor let det er at montere en pakkepostkasse med ''MeFa Easy Mounting''

Se også vores udvalg af Postkasser | Havetilbehør | Vejrstationer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.