Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Havemøbler

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af havemøbler, så du kan nyde udelivet. 

Havemøbler haves i et bredt udvalg

10-4's havemøbler er inddelt i 9 kategorier med alt fra bænke til køjer. Havemøbler er nærmest uundværlige på enhver terrasse. Den danske sommer er forholdsvis kort og derfor nyder de fleste at bruge tid udenfor. Når sommermånederne skal nydes på terrassen, og når familie og venner samles i udestuen eller pavillonen, så er havemøblerne er vigtig forudsætning. Hos 10-4 har du mulighed for at få kvalitetsmøbler til en rigtig god pris og i mange forskellige udformninger. Hvad enten du søger et havesæt, en havebænk eller en hængekøje har 10-4 møblerne til dit behov. Tag dig blot tiden til at finde de helt rigtige produkter, så du ikke lige pludselig står og mangler en parasol eller hyndeopbevaring.

Find også god inspiration i det store Plus inspirationskatalog.

I løbet af de senere år har der været en spændende udvikling inden for design og konstruktion af havemøbler. Havemøbler var tidligere ret ensartede, men i dag kan man få møbler, der er designet vidt forskelligt og som er lavet af vidt forskellige materialer. Tidligere var mange havemøbler lavet af træ eller simpel plast, men i dag har udviklingen af forskellige kunstmaterialer virkelig taget fart.

Når du har besluttet dig for hvilke havemøbler der skal pryde din have, er det ganske enkelt at bestille direkte her på shoppen. Du vil ikke finde dine havemøbler billigere end lige her på 10-4.dk, da vi har en målsætning om at være Danmarks billigste online byggemarked. 

Se også vores udvalg af blandt andet Havemaskiner 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.