Plankesæt

Plus plankesæt er et robust og flot plankesæt der passer ind i enhver have. Se de mange muligheder Plus plankesæt tilbyder. 

Filter:
Sortering:
20 produkter

Hvad er et plankesæt?

Et plankesæt er en type plankesæt, der specifikt er designet til udendørs brug i forbindelse med havemøbler og er et moderne og trendy valg til terrassen. Stilen er solid med en god kontrast mellem træ og varmgalvaniseret stål og minder meget om et bord-/bænkesæt. 

Et Plus havemøbel plankesæt består normalt af flere planker eller brædder, der er beregnet til at blive brugt som sæde- eller ryglæn på havemøbler såsom plankebænke, plankeborde eller sæt med plankebord og plankestole. Plankesættet er lavet af trykimprægneret fyrretræ eller som fungicidbehandlet og grundmalet i flere farver, der kan modstå udsættelse for sol, regn og andre vejrforhold. Du har mulighed for at efterbehandle eller vedligeholde træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look.

Et Plus havemøbel plankesæt er ofte tilgængeligt i forskellige længder, bredder og tykkelser, så det kan tilpasses til forskellige møbelstørrelser og -design. Det kan også være tilgængeligt i forskellige farver eller finish for at matche den ønskede æstetik og stil i udendørsindretningen.

Når du køber et Plus havemøbel plankesæt, skal du sørge for at vælge et sæt, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Det er også vigtigt at følge producentens anvisninger vedrørende vedligeholdelse og pleje af plankerne for at sikre, at de forbliver i god stand og holder længere i udendørs miljøer. Plus er en producent af havemøbler, der tilbyder forskellige produkter til udendørsindretning.

Plankesæt på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser, tilbud og skarpe priser på plankesæt. For at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne, som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Hos 10-4.dk kan du købe Bord-/bænkesætCafésætHavemøbelsætHavebordeHavestoleHavebænk/havesofaHængekøje/hængesofaHyndebokseParasolPlankesætSiesta møbler,  Småborde og planteborde, Tralleanretterbord, SolsengeHynder.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige variant, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.