Siesta møbler

Plus Siesta havemøbel serien er noget helt unikt. Plus Siesta serien er lige noget for dig, hvis du er til den ægte loungestemning. Se Plus Siesta serien herunder. 

Hvad er et Siesta havemøbelsæt?

Plus Siesta havemøbelsæt er lavet med inspiration fra håndværker traller som vi kender fra f.eks. stilladser. Stilen og designet giver et råt og rustikt udtryk, der inviterer til råhygge både på varme sommerdage, men også når det begynder at blive lidt køligere. Invester i nogle lækre puder, lammeskind eller en bænkhynde og du har et lækkert siddested på terrassen.

Plus Siesta havemøbelsæt fås med og uden ryglæn som kan købes som færdigt sæt med 2 bænke og bord. Dertil kan det fås som stol, sofa, skammel og som bord. Materialet er trætraller som er grundmalede og skal færdigbehandles som vedligeholdes årligt f.eks. Gori træolie.

Plus Siesta møbler - Se hele udvalget af 10-4.dk

Havemøbler Siesta på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser, tilbud og skarpe priser på havemøbler Siesta. For at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne, som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Hos 10-4.dk kan du købe Bord-/bænkesætCafésætHavemøbelsætHavebordeHavestoleHavebænk/havesofaHængekøje/hængesofaHyndebokseParasolPlankesætSiesta møbler,  Småborde og planteborde, Tralleanretterbord, SolsengeHynder.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige variant, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.