Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Dykkerpistol

Dykkerpistolen fra fx Dewalt, Paslode eller Stanley, er først og fremmest et yderst praktisk værktøj. Dykkerpistolen fungerer i alle retninger, og kan således skyde dykkere afsted både opad eller nedad, og sågar komme til i hjørnerne. 

produkter

Sådan vælger du den rigtige dykkerpistol

Dykkere er små søm, hvis hoveder kan slås ned under træets overflade, og hvis du skal have sat en stor mængde dykkere i - fx når der skal monteres lofter - er dykkerpistolen fra fx Stanley, Dewalt eller Paslode et oplagt valg. 

Hvad er dit formål?
Du vil med garanti kunne finde masser af steder, hvor dykkerpistolen med dens små dykkersøm kommer til sin ret, fx ved arbejde med:

  • Lofter
  • Fodpaneler
  • Lister
  • Sokler
  • Møbler
  • Billedrammer

Dykkerpistolen udmærker sig ved dens høje slagkraft og næsten umærkelige rekyl, og på 10-4.dk finder du dykkerpistoler fra Stanley, Dewalt og Paslode, som giver mulighed for at justere inddrivnings-/slagdybden. - Og det er vigtigt, for på den måde kan du sikre dig, at dykkeren ender præcis hvor du vil have den: lige under træets overflade.

Hvor ofte skal du bruge dykkerpistolen?
Skal du fortrinsvist bruge dykkerpistolen til mindre gør-det-selv projekter, er Paslode eller Stanley dykkerpistoler hver især glimrende valg, mens en model fra fx Dewalt er af mere professionel karakter.

Dykkerpistolen er naturligvis trykluftsdrevet, og du bør tjekke, at også din kompressor kan justeres, så trykket kommer så tæt på pistolens maksimale arbejdstryk som muligt. Så kommer du nemlig til at skyde dykkerne ned i emnet med størst mulig præcision. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den dykkerpistol fra fx Dewalt, Stanley eller Paslode, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.