Velux gardiner

Velux gardiner eller solafskærmning er ikke kun et stykke stof, der hænger foran dine vinduer. De er en forlængelse af dit rum, en tilføjelse til hjemmets æstetik, og når det kommer til Velux ovenlysvinduer, er de en nødvendighed. Gardiner til Velux ovenlysvinduer er skræddersyede så de passer perfekt til dine ovenlysvinduer, hvilket sikrer en problemfri integration med vinduets design og funktionalitet. Du finder således alt fra rullegardiner og mørklæningsgardiner til lamelgardiner - naturligvis i mange forskellige gardinstørrelser og farver. 

Find de rigtige Velux gardiner til dit hjem

At investere i Velux gardiner til dine ovenlysvinduer er mere end blot at tilføje et dekorativt element til dit rum. Disse gardiner tilbyder forbedret lyskontrol, hvilket er essentielt for ovenlysvinduer, da de kan udsætte rum for betydelige mængder naturligt lys. Ydermere giver de et øget privatliv, energieffektivitet ved at reducere varmetab, og de beskytter dit interiør mod solens UV-stråler.

Uønsket lys fra gadelamper, måneskin eller lyse sommernætter kan gøre det svært at falde i søvn. Og hvis det er en varm sommerdag, kan det hurtigt også blive en varm sommernat. Fuld mørklægning og beskyttelse mod solvarme er ofte det største og mest udtalte behov fra boligejernes side. Den bedste varmebeskyttelse opnås ved at stoppe solstrålerne, før de rammer ruden. Med et utal af design og stofmuligheder kan du vælge det, der bedst komplementerer dit rum og dine præferencer.

Læs vores guide til valg af det rette Velux gardin og få et overblik over mulighederne for dine rum med gardiner, der kombinerer funktionalitet med æstetik. Sidst men ikke mindst kan du også se videoen hvor vi viser effekterne i rummet uden snak.

Vi har et stort udvalg af Velux gardiner til ovenlysvinduer

  • Duogardin 2-i-1 Nyd det bedste fra to verdener med både gennemsigtighed og fuld privatliv.
  • Markise: Perfekt til at kontrollere udendørs lys, mens du tilføjer stil til dit hjem.
  • Mørklægningsgardin: Ideelt til soveværelser, disse sikrer, at du får en god nats søvn uden forstyrrelser fra månelys eller gadelamper.
  • Mørklægning energi: Spar på dine energiregninger med disse termisk effektive gardiner.
  • Persienne: Klassisk stil møder funktionalitet; juster lysindfaldet præcist som du ønsker det.
  • Plisségardin: Moderne og elegant, disse gardiner tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum.
  • Rullegardin: Enkelhed og bekvemmelighed gør disse til et populært valg for mange hjem.
  • Rulleskodde: Forbedret sikkerhed og mørklægning, perfekt til dem, der ønsker ekstra fred i sindet.

TIPS!

Før du vælger dine gardiner, anbefaler vi, at du tjekker vores guide til at finde det rigtige Velux vindue: Find dit Velux vindue. Det er vigtigt at kende dit vindues specifikationer for at sikre, at du får det mest passende gardin til dine behov.

Velux gardin hos 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.