Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Armering

At armere er et andet ord for at forstærke en konstruktion. Når du fx skal igang med at støbe sokler eller fundamenter, er det vigtigt at medtænke armering. Helt konkret kan man indstøbe armeringsjern/stænger, armeringsnet eller stålfibre i en betonkonstruktion for at øge trækstyrken.

Uanset om du vil investere i murarmering, eller ønsker at bruge stålstænger til haveudsmykning, tilbyder vi hos 10-4 en række forskellige kvalitetskomponenter til formålet. 

Armering finder du i flere varianter hos 10-4.dk

Rionet og kamstål er den perfekte armeringsløsning, hvis du skal have anlagt betongulv. Rionet bruges typisk til armering af betongulv, og går du med overvejelser om at indlægge gulvvarme, skal rionettet have en tykkelse på minimum 6 mm.

Rionet er også et populært valg i forbindelse med udsmykning af haven, hvor nettet bruges til espalier eller havehegn.

Hos 10-4 tilbyder vi landets bedste priser på de produkter, du skal bruge til armering af dine konstruktioner, til langtidsholdbar gulvvarme eller til at personliggøre din have.

Info om producenterne

Georg C. Hansen

Tyske Georg C. Hansen er en familieført og specialiseret virksomhed, med rødder i engroshandel med jern og mere end 150 år på bagen. Kvaliteten er i højsædet, idet firmaet kun bruger førsteklassesmaterialer fra certificerede leverandører.

Af samme grund sælger vi afstandslister fra de effektive tyskere – og så endda til Danmarks laveste pris.

Greditec

Danske Greditec fremstiller produkter, der medvirker til løsning af aktuelle problemer vedr. murvæk, og som højner kvaliteten i et byggeri.

Greditec har utroligt høje tekniske krav til deres produkter, og har samtidig et utroligt stærkt sortiment med mange imponerende originalprodukter.

Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller er i dag Danmarks største stål- og teknikgrossist, og hos 10-4 er vi stolte af at kunne tilbyde deres CE-godkendte produkter til landets bedste pris.

Her kan du se en video og lære mere om den yderst professionelle virksomhed: 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den type armering der passer bedst til dig og dine behov.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Mursten | Rockwool isolering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.