10-4 Outlet – Gode tilbud til enhver smag

Her finder du masser af rigtig gode varer fra kendte mærker såsom Bosch, Dewalt, Gardena, Braun, Makita m.fl. til rene foræringspriser. Er du på udkig efter mærkevarer til meget billige priser, så er du kommet til rette sted. De viste besparelser er i forhold til vores i forvejen lave priser.

Filter:
Sortering:

Stærkt nedsatte varer på 10-4 Outlet

På denne outlet-side finder du nedsatte produkter fra alle vores produktkategorier. Så er du på jagt efter elværktøj, køkkenudstyr, maling eller noget helt fjerde til gode priser, så har vi noget til enhver smag.

Selvom priserne er banket yderligere i bund – så er der stadig tale om samme gode kvalitetsprodukter, som du kender dem.

Så tag et kig på vores nedsatte produkter, hvis du vil gøre en god handel, der er pengene værd.

Værktøj outlet - opnå yderligere besparelse

I vores Outlet har vi ofte nedsat prisen yderligere på vores store udvalg af værktøj til forskellige formål.

Se hele vores udvalg af værktøj

Billige byggematerialer i rette kvalitet

Er du i gang eller skal du i gang med et byggeprojekt, så kan der være mange penge at spare ved køb af billige byggematerialer. Hos 10-4 har vi i forvejen billige byggematerialer i den rette kvalitet. Dermed kan du spare på vores allerede billige priser.

Se hele udvalget af byggematerialer

Elværktøj tilbud til enhvert formål

Er du ved at købe nyt elværktøj, så kan der måske være yderligere penge at spare i vores Outlet. Vi har mange års erfaring med elværktøj, og har nøje udvalgt de mest populære og anerkendte mærker, så du trygt kan handle hos os.

Se hele vores udvalg af elværktøj

Lavprisbyggemarked - hvor alle kan være med!

10-4 er i forvejen et lavprisbyggemarked, som tilbyder produkter i prisklasser, hvor alle kan være med.

Vores Outlet henvender sig især til dig, der ønsker at gøre et kup, da du finder en lang række varer til reducerede priser. Vareudvalget på Outlet-siden ændrer sig ofte, så husk at besøge siden regelmæssigt for at få de nyeste tilbud.

Ved køb af varer fra Outlet-siden kan du naturligvis stadig opleve samme hurtige levering, som du er vant til. Vores outlet-varer leveres naturligvis også til hele Danmark, på samme måde som resten af sortimentet (voluminøse varer til ikke-brofaste øer dog undtaget).

Hvis du går efter mærket ’’Billigst på Pricerunner’, finder du nogle af vores populære modeller til de bedste priser. Du får desuden gratis fragt på en lang række varer. De varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig.

Slå til nu, inden varen bliver udsolgt.

Brug for hjælp, vejledning eller gode råd?

Har du brug for gode råd, vejledning eller tips og ideer? Så besøg vores guides, så du kan få hjælp til at vælge de rigtige produkter, som passer til dig og dine behov.

Vi har en lang række guides, så uanset om du har brug for hjælp til valg af plæneklipper, grill eller terrasse, så hjælper vi dig godt på vej.

Har du brug for hjælp, så er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at chatte med vores kompetente og venlige kundeservice, ringe eller sende en e-mail – vi glæder os til at høre dig!

Mangler du inspiration til gaveideer? | Læs vores seneste tilbudsavis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.