Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse indebærer alt fra muldvarpeskræmmer til musefælder til rottefælder. Hvis du har problemer med sultne insekter i blomsterbedet, så har vi forskellige typer bekæmpelse i sortimentet, så din have kan komme til at stråle igen. 

produkter

Bekæmpelse af skadedyr kræver de rigtige produkter 

Love og regler

Som husejer er der nogle ganske få regler der skal overholdes, når du skal igang med bekæmpelse af skadedyr. Den vigtigste heriblandt er at følge vejledningen på den/de bekæmpelsesmidler, som du bruger. 

Som privat husejer har du muligvis interesse i at udeføre bekæmpelse af skadedyr på din ejendom, men du har ikke en lovfæstet pligt til at gøre det.

Der er dog en undtagelse. Hvis du ved – eller har en begrundet mistanke om – at der er rotter på din ejendom, har du pligt til at indberette det overfor din kommune.

Udover den risiko der foreligger ved at forgifte dig selv og andre i forkert anvendelse af bekæmpelse af skadedyr, er der følgende risici:

  • At du kommer til at slå andre dyr ihjel end dem, du gerne vil bekæmpe
  • At du medvirker til, at skadedyrene udvikler resistens over for giften
  • At skadedyrene lægger sig til at dø, hvilket kan give gener. Det er f.eks. den vigtigste årsag til, at det er en virkelig dårlig idé at bekæmpe mus og rotter med gift indendørs

Stort udvalg i skadedyrsbekæmpelsesprodukter hos 10-4.dk

Ecostyle myrefri

Ecostyle myrefri er et effektivt myremiddel til opblanding og udvanding. Ecostyle myrefri er en sammensætning af sukker der er blevet sprøjtet med pyrethrin.

Ecostyle myrefri er beregnet til udendørs brug, og skal opløses i vand, og efterfølgende udvandes på myrernes gangarealer, og hvis det er muligt, også direkte ned i boet. Jo flere myre i boet - jo større effekt, og derfor vil det være mest effektivt at udvande morgen eller aften, hvor flest myrer opholder sig i boet.

Myrerne bliver tiltrukket af sukkersmagen, og dør i løbet af få timer efter indtagelsen. Pyrethrin udvundet af krysantemumblomstens knopper nedbrydes af sollys og ilt. Derfor vil det være risikofrit at færdes på behandlede arealer efter få timer.

Pulveret er hverken farligt for børn, husdyr eller miljø, og er derved den optimale måde at bekæmpe myrerne på.

Abson muldvarpeskræmmer

Abson muldvarpeskræmmer virker ganske enkelt ved, at den sender en meget høj tone ud i jorden, som mulvarpen ikke kan abstrahere fra, og derfor søger væk fra området og haven.

Abson muldvarpeskræmmer er lavet af et godt 40 cm højt aluminiumsrør, som graves lodret ned i plænen. I apparatet er der installeret en teknisk mekanisme med en lyd på 300 Hz, som ikke kan høres af mennesker. Lyden udsendes i en fast rytme med 15-25 sekunders interval.

Inde i røret er der ud over lydsenderen også fire stk. D-batterier, der kan holde 3-6 måneder, hvorefter de skal udskiftes ved at tage låget af røret.

Zinck-Lysbro muldvarpesaks

Zinck-Lysbros produkter er baseret på originale værdier og kvaliteter, der går på tværs af generationer - og spejles i et unikt, tidsløst design.

10-4.dk udbyder Zinck-Lysbros tre varianter af muldvarpesaksen. 459-varianten har en fast stilplade, og er ekstra kraftig. 460-varianten er en muldvarpesaks med løs plade. 461-varianten er også med løs plade, men er mere let og handy.

Snap musefælde

Snap musefælde er lavet af plast. Snap musefælden er yderst effektiv og hygiejnisk med langtidsvirkende lokkemad. Hvis det ønskes, kan man yderligere supplere med andet lokkemad - blød ost, chokolade, peanutbutter, rosiner mv.

Snap musefældens vippearm udløser fælden ved bevægelser både op og ned. På denne måde er man sikret optimal succes med fangsten.

Man betjener fælden med én hånd, uden det er nødvendigt at røre de steder, hvor musen har haft berøring med fælden.

Fælden placeres på tværs af musens løbebane. Placeres med den åbne side ind mod væggen eller husmuren.

NSH skadedyrsbekæmpelsesudstyr

NSH Nordic A/S afsætter deres produkter gennem forhandlere. I løbet af de seneste 23 år har virksomheden gennemgået en rivende udvikling, og er i dag Skandivaniens største udbydere af hegn, udendørs legetøj og digitale vejrstationer.

NSH Nordic A/S producerer også udstyr til skadedyrsbekæmpelse. 10-4.dk udbyder tre slags fælder til henholdsvis rotter, mink og mår/lider.

NSH's rottefælde er en stor model til ét enkelt dyr, som er fremstillet i galvaniseret trådvæv, og er 17 cm i bredden, 17 cm i højden og 47 cm i længden. Kort efter rotten er fanget i live anbefales en aflivning.

NSH's minkfælde er en stor model til ét enkelt dyr med én indgang, som er fremstillet i galvaniseret trådvæv. Fælden er 21 cm bred, 18 cm høj og 77 cm lang. Fælden fanger minken i live, og herefter skal aflivningen foregå hurtigst muligt.

NSH's mår-/ilderfælde er fremstillet i galvaniseret trådvæv, og er let at opbevare når den ikke bruges, da den kan klappes sammen. Fælden er 32 cm bred, 29 cm. høj og 82 cm. lang. Måren/ilderen fanges i live, og det anbefales, at den aflives hurtigst muligt derefter.

Se også vores udvalg af Affaldsstativer og -vogne | Havepleje | Belægning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.