Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Diamantslibertilbehør

Med det rette tilbehør til din diamantsliber kan du fx fjerne gammelt beton og maling m.m. Her på siden hjælper vi dig til at finde frem til det tilbehør, der passer bedst til dig og dine behov.

produkter

Sådan vælger du det rigtige diamantslibertilbehør

Som med meget andet tilbehør til elværktøj, gælder det også for diamantsliberen, at den med det rette tilbehør bliver langt mere alsidig og praktisk anvendelig. Inden du investerer i tilbehør til din slibemaskine fra fx Festool, kan du overveje hvilke typer arbejdsopgaver du skal varetage med din diamantsliber.

Hvad er dit formål?

Med en diamantkopskive fra fx Festool kan du fjerne epoxyharpisk på et hårdt underlag, mens du med en slibeskive fra fx Diewe kan varetage tørslibning, herunder på natursten, beton, granit m.m.

Hvor ofte skal du bruge tilbehøret til din diamantsliber?

En diamantsliber fra fx Festool er designet til brug med specielle slibeskiver, og derfor kan du overveje at investere i flere skiver ad gangen, så du er dækket ind, og ikke går ned på udstyret.

Ved at købe kvalitetsskiver fra anerkendte producenter som fx Diewe opnår du det bedste resultat, og samtidig slider du ikke unødigt på din slibemaskine.   

Spørgsmål? Få mere gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det tilbehør til din diamantsliber, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Belægningssten | Mursten | Granitskærver

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.