Ventilation og indeklima

Ønsker du at forbedre dit indeklima, og dermed at forebygge fx astma og allergi? I denne kategori finder du blandt andet jalousiriste med insektnet, teleskopventiler og ventilatorer, der alle kan være med til at forbedre luften i dit hjem. 

Få et bedre indeklima med den rette ventilation

Specielle ventilatorer med timer og fugtstyring kan samtidigt holde dit badeværelse fri for fugt og lugtgener. I kategorien finder du også isolerede flexslanger, som kan anvendes i forbindelse med aftræk fra fx emfang og køkken, hvor temperaturen nødvendiggør en særlig type slange. Priserne er overkommelige, og produkterne er nemme at rengøre, så du kan koncentrere dig om at få optimal ventilation.

Mange danske hjem har et dårligt indeklima, og det skyldes ofte dårlig ventilation. Uanset om du skal have sat ny ventilation på badeværelset, i køkkenet eller i dit bryggers, så har vi et bredt udvalg af løsninger. Størrelsen af det rum du skal have ventilation i er vigtig, og derfor har vi ventilationsmuligheder som er tilpasset forskellige typer og størrelser af rum. Tilstoppede og beskidte ventilationsskakter er ikke meget værd, så derfor er alle vores produkter rengøringsvenlige.

Se også vores udvalg af Køkkenudstyr | Kabelsæt og forlængerledninger | Rengøringsartikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.